Willem de Bruynstraat 14 Eindhoven

Verkocht

Willem de Bruynstraat 14
5622 KJ, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 255 m2
  • Perceeloppervlakte: 542 m2
  • Inhoud: 956 m3
  • Bouwjaar: 1973

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan; Een royale en hoogwaardig afgewerkte vrijstaande woning, op een fraai en privacy biedend perceel gelegen aan de Willem de Bruynstraat te Eindhoven.

De woning is voorzien van een ruime sfeervolle living, moderne woonkeuken met alle denkbare inbouwapparatuur, praktische bijkeuken, inpandige garage, 6 volwaardige slaapkamers, 2 badkamers en een fraai aangelegde achtertuin voorzien van royaal terras en gazon.

Ligging:
De woning is gelegen aan een rustige straat met veel groenvoorzieningen en op korte afstand van zowel het stadscentrum van Eindhoven, winkelcentrum Woensel en uitvalswegen.

Begane grond:

Entree:
Middels de eigen oprit met ruimte voor het parkeren van 2 auto’s naar de
overdekte entree welke toegang biedt tot de ruime ontvangsthal voorzien van travertin vloer, deels schoon metselwerk, deels stucwerk wanden, stucwerk plafond en praktische garderobe nis. Verder bevindt zich hier de ruime geheel betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje en de trapopgang naar de 1ste verdieping

Wonen:

De woonkamer beschikt dankzij de grote raampartijen aan voor en achterzijde over aangenaam lichtinval en fraai zicht over de tuinzijde gelegen met schuifpui naar het terras en doorloop naar de woonkeuken. Verder is er een ruime zithoek met haard (Flam allesbrander) waar je je terug kunt trekken om te ontspannen. Op de vloer ligt een lichte travertin vloer en de wanden zijn strak afgewerkt met neutrale kleuren waardoor je hier met veel verschillende interieurstijlen uit de voeten kunt. Naast een fijne zithoek is er in het woongedeelte nog meer dan genoeg plek voor een ruime eettafel.

Keuken:

Hierbij hoort natuurlijk een ruime en moderne woonkeuken. Deze is te bereiken vanuit de woonkamer heeft aan 2 zijden zicht over de achtertuin. Opgesteld in een hoekopstelling en gecompleteerd met een fraaie kastenwand met daarin een, stoom oven, hete lucht oven en een groot formaat koelkast. Verder beschikt de keuken over alle denkbare inbouwapparatuur zoals; een vaatwasser, diepe RVS spoelbak met Quooker, 5-pits gaskookplaat met wokbrander en het afzuigsysteem is fraai weggewerkt in het plafond.

De keuken is uitgevoerd in hoogglans gebroken wit en afgewerkt met een fraai composiet werkblad en biedt veel opbergruimte in de diverse onder en bovenkasten en lades. Een ideale opstelling waarbij je lekker veel ruimte hebt om te kunnen kokkerellen.

Vanuit de keuken toegang tot de praktische bijkeuken met diverse kasten, keukenblad, spoelbak met kraan en de aansluitingen voor wasmachine en droger. De bijkeuken is verder voorzien van een tegelvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond met lichtkoepel en een deur naar de tuin. Vanuit de bijkeuken tevens toegang tot de zeer ruime en diepe garage met opstelling meterkast (18 groepen/ 3 aardlekschakelaars), hardhouten kanteldeur en lichtkoepel. Voor de garage is een ruime oprit gelegen met parkeermogelijkheid voor twee auto’s.

1e verdieping:
Middels de ruime overloop met toegang tot 4 slaapkamers, badkamer I en trapopgang naar de tweede verdieping middels een fraaie hardhouten trapopgang.

Slaapkamers 1e verdieping:
Riante hoofdslaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, voorzien van lichte laminaatvloer, wandkast met 4 schuifdeuren, stucwerk wanden, stucwerk plafond en middels een deur toegang naar de royale badkamer.
Zeer ruime slaapkamer 2, aan de voorzijde gelegen, met vaste wastafel, twee inbouwkasten en toegang tot het balkon.
Deze slaapkamer is eveneens in lichte tinten afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond.
Slaapkamer 3, gelegen aan de voorzijde, met vaste wastafel en dezelfde afwerking als slaapkamer ll.
Slaapkamer 4, eveneens voorzien van een lichte laminaatvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond.

Badkamer:
Royale en luxe uitgevoerde badkamer voorzien van een groot ligbad met whirlpool/jet stream en thermostaatkraan, separate douchecabine met handdouche, vaste wastafel, toilet, designradiator en verlaagd aluminium plafond met inbouw halogeenverlichting. De badkamer geeft eveneens toegang tot het dak aan de achterzijde van de woning.

2e verdieping:
Middels vaste trap toegang tot de overloop van de 2e verdieping. De overloop is voorzien van een praktische inbouwkast en biedt toegang tot 2 slaapkamers en de 2e badkamer.

Slaapkamers 2e verdieping:
Aan de achterzijde gelegen zeer ruime slaapkamer 5, met vaste wastafel, vaste lage boekenkast, lichte laminaatvloer, stucwerk wanden en toegang tot grote bergruimtes aan weerszijden onder de kapschuinte. Eveneens zeer ruime slaapkamer 6, aan de voorzijde gelegen, met vaste wastafel, lichte laminaatvloer, stucwerk wanden en toegang tot grote bergruimtes aan weerszijden onder de kapschuinte

Badkamer:

De 2e badkamer is voorzien van een douchecabine, toilet, urinoir, dakraam en mechanische ventilatie.
Vanuit de badkamer doorgang naar de technische ruimte met opstelling HR c.v.-ketel (bouwjaar 2001 ) en boiler.

Tuin:

Aan de voorzijde van de woning een fraai aangelegde voortuin met ruime oprit voor twee auto’s, zij tuin met volwassen beplanting en middels een afsluitbare poort toegang naar de privacy biedende achtertuin gelegen op het zuiden. De achtertuin is voorzien van gevarieerde beplanting, een zeer ruime terras en gazon. Geheel omheinde achtertuin met dubbele poort ideaal voor stalling auto/caravan op eigen terrein.

Kenmerken:

• Royale vrijstaande woning op een fraai perceel met maar liefst 6 volwaardige slaapkamers, 2 badkamers, moderne woonkeuken en inpandige garage.
• Woonoppervlakte van ruim 250m² en 950m³!
• Woning is geheel voorzien van dubbel glas, dakisolatie en 30 zonnepanelen.
• Ideale woning voor een groot (samengesteld) gezin!

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

86402768.pdf
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×