St Gertrudislaan 15 Eindhoven

Verkocht

St Gertrudislaan 15
5643 PC, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 113 m2
  • Perceeloppervlakte: 175 m2
  • Inhoud: 393 m3
  • Bouwjaar: 1954

Omschrijving

Karakteristiek woonhuis op ideale ligging in de sfeervolle “witte Sintenbuurt” in het geliefde Tuindorp, nabij diverse voorzieningen zoals een park, scholen en winkels.
De woning is gelegen aan een rustige eenrichtingsstraat en er is een uitstekende verbinding met de Ring Eindhoven. In deze woonomgeving bevinden zich veel karakteristieke woningen en er is volop parkeergelegenheid aanwezig

Deze prachtige karakteristieke en vriendelijke woning biedt u verrassend veel ruimte en een fijne achtertuin op het noordoosten met een berging. Verder beschikt de woning over een gezellige doorzonwoonkamer met openslaande tuindeuren, gesloten keuken, nette badkamer, drie slaapkamers en een grote bergzolder.

Indeling:

Begane grond:
Via de voortuin bereikt u de entree met vestibule. De ruime hal is voorzien van een mooie tegelvloer. Hier bevinden zich de garderobe, meterkast (5 groepen + aardlekschakelaar), trapopgang naar de eerste verdieping en een praktische verdiepte trapkast met volop bergruimte. Tevens bevindt zich hier de deels betegelde toiletruimte uitgerust met een closet en fonteintje. Vanuit de hal zijn de woonkamer en keuken te bereiken.
De gezellige doorzonwoonkamer is voorzien van een sfeervolle gashaard en vloerbedekking. De grote raampartijen aan de voor- en achterzijde zorgen voor veel prettige lichtinval en openslaande tuindeuren bieden toegang tot de achtertuin.
De gesloten keuken is voorzien van een gedateerde inrichting in een rechte opstelling met een spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Een deur biedt toegang tot de achtertuin, en ter inbraakbeveiliging voorzien van een elektrisch rolluik

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot 3 volwaardige slaapkamers, badkamer en een praktische inloopkast
Slaapkamer 1, circa 12 m², is aan de achterzijde gelegen en voorzien van vloerbedekking en een tweetal draairamen.
Slaapkamer 2, circa 11 m², is aan de voorzijde gelegen en voorzien van vloerbedekking en een tweetal draairamen.
Slaapkamer 3, circa 8,5 m², is aan de voorzijde gelegen en voorzien van vloerbedekking, en een draairaam.

De lichte en geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, zwevend closet, wastafel en een douchecabine.

Tweede verdieping:
Middels een vlizotrap is de grote bergzolder met volop bergruimte te bereiken. Hier bevindt zich de opstelling van de c.v.-ketel. Het is eventueel mogelijk om een vaste trap en een dakkapel te plaatsen waardoor er op deze verdieping een extra slaapkamer gerealiseerd kan worden.

Tuin:
De aangename achtertuin, gelegen op het noordoosten, is voorzien van een verhard terras, gazon, volwassen beplanting, buitenkraan, buitenverlichting en een achterom. Achterin de tuin staat een stenen berging.

Kenmerken:
• De woning is voorzien van originele stalen kozijnen met enkele beglazing.
• De woning is in 2017/2018 voorzien van nieuw schilderwerk aan de buitenzijde
• Karakteristiek woonhuis op gewilde woonlocatie in de “ witte Sintenbuurt “ Tuindorp.

Ligging:
De Lichtstad Eindhoven is gelegen in het Zuidoosten van de provincie Noord-Brabant en telt ruim 200.000 inwoners en is daarmee de 5e stad van Nederland. Van oudsher een industriestad en inmiddels welbekend door met name Philips, DAF en PSV. Als universiteitsstad mag Eindhoven er ook zijn met de Technische Universiteit, de Design Academy en diverse ander Hoge Scholen. Vandaag de dag fungeert Eindhoven mede door de High Tech Campus, als het centrum van technologie in het zuiden van Nederland. Eindhoven wordt ontsloten door diverse snelwegen (A2, A50, A67) en met Eindhoven Airport is deze Brabantse stad ook per vliegtuig goed te bereiken. Een bruisende stad waar jaarlijks evenementen als de Dutch Design Week, Marathon van Eindhoven en Internationale lichtfestival GLOW duizenden bezoekers trekken.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

86401523.pdf
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×