Burgemeester van Hooffln 73 Veldhoven

Verkocht

Burgemeester van Hooffln 73
5503 BK, Veldhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 124 m2
  • Inhoud: 356 m3
  • Bouwjaar: 1962

Omschrijving

Royaal (ca. 125 m²) 4-kamerappartement (duplex) met royaal en privacy biedend, buitenterras (ca. 35 m²). Het appartement is gelegen op de 1e en 2e verdieping en op de begane grond bevindt zich een winkelruimte van ca. 146 m² die in combinatie wordt aangeboden als beleggingsobject.

Middels een eigen voordeur met brievenbus en intercominstallatie toegang tot de trapopgang naar het royale appartement.

Indeling appartement 1e verdieping:

U komt binnen in een ruime ontvangsthal voorzien is van een laminaatvloer en u tevens toegang biedt tot de moderne toiletruimte en de woonkamer. In deze hal treft u een garderobe en de trap met toegang tot de 2e verdieping van het appartement waar zich 3 slaapkamers en de royale badkamer zich bevinden.

De ruime sfeervolle living is geheel voorzien van een laminaatvloer en is geheel in lichte tinten afgewerkt met stukwerk wanden en een stukwerk plafond. De woonkamer geniet door de glaspartijen in de deuren en de grote raampartijen aan de voorzijde veel natuurlijk lichtinval. Grenzend aan de woonkamer is de open keuken gelegen.

De half-open keuken is in hoekopstelling geplaatst en in een lichte kleurstelling uitgevoerd. De moderne keuken is afgewerkt met een donker composiet keukenblad en verder voorzien van diverse onder onder-bovenkasten en alle denkbare keukenapparatuur zoals;
+ 5-pits gaskookplaat met wokbrander
+ Afzuigkap in schouwmodel
+ Oven
+ Volledig geïntegreerde vaatwasser
+ rvs spoelunit met mengkraan
+ Koelkast/vriescombinatie, welke zijn weggewerkt in een kast.

Middels een loopdeur vanuit de keuken toegang tot het zonnige royale dakterras (35m²) is zeer privacy biedend en ideaal voor de zonliefhebber. Voorts is deze fijne buitenruimte belegd met grote terrastegels en geheel omheind met een deugdelijk, stalen hekwerk en houten terreinafscheiding met de buren.

Middels de trapopgang in de hal bereikt u de ruime overloop op de 2e verdieping. De overloop is belegd met een keurige laminaatvloer en is in lichte tinten afgewerkt met stukwerk wanden en plafond. Vanuit de overloop heeft u toegang tot de 3 slaapkamers en de royale badkamer.

Aan de voorzijde van het appartement bevinden zich 2 slaapkamers welke beiden voorzien zijn van een lichte laminaatvloer en inbouwverlichting.. De wanden zijn gestukadoord en in een lichte kleurtelling uitgevoerd.
De master bedroom (ca.17 m²) is aan de achterzijde van het appartement gelegen en is tevens voorzien van een laminaatvloer en inbouwverlichting. In deze royale slaapkamer treft u wederom het hoge plafond aan. Tevens beschikt deze slaapkamer over een televisie- en een telefoonaansluiting. Alle slaapkamers zijn tevens voorzien van draai-/kiepramen.

De moderne badkamer is voorzien van een antracietkleurige tegelvloer, fraai gecombineerd met lichte tegels en gestukadoorde wanden in een lichte kleurstelling. De badkamer is compleet uitgerust met dubbele wastafel in bijpassend meubel, ruim ligbad, zwevend toilet, luxe douchecabine, designradiator, bidet en verder beschikt de badkamer nog over een kiepraam.

Opleveringsniveau appartement
• Het betreft een royaal hoogwaardig afgewerkt 4-kamer appartement voorzien van 3 slaapkamers, moderne keuken, riant dakterras en een ruime badkamer.

Overige informatie 4-kamer appartement
• Appartement is verhuurd voor onbepaalde termijn. Actuele huuropbrengst totaal € 710,00 per maand.

Huurtermijn:
Onbepaalde termijn

Opzegtermijn huurder:
1 maand

Huurprijswijziging:
Huur mag niet verhoogd worden boven huurtoeslag grens.

KOOPGEGEVENS:
Appartement wordt in combinatie te koop aangeboden met winkelruimte van ca. 145m² op de begane grond, bekend als Burgemeester van Hoofflaan 71.

PRIJS OP AANVRAAG

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

86401469.pdf
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×