De Reijenburg 15 Veldhoven

Verkocht

De Reijenburg 15
5501 LC, Veldhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 122 m2
  • Inhoud: 346 m3
  • Bouwjaar: 2000

Omschrijving

Royaal 4-kamer appartement met 3 slaapkamers, ruime living, zonnig gelegen dakterras (15m²), berging en eigen parkeerplaats gelegen op zeer gewilde woonlocatie in het centrum van Veldhoven.

BEGANE GROND:

Entree
Centrale entree met videofooninstallatie, bellentableau, brievenbussen en toegang tot lift, trappenhuis en souterrain met eigen parkeerplaats.

Middels een ruime hal met videofoon en toegang tot nagenoeg alle vertrekken; de hal is voorzien van vloerbedekking en alle wanden zijn afgewerkt met spachtelputz.

Slaapkamers
Drie slaapkamers, alle afgewerkt met vloerbedekking, wanden afgewerkt met spachtelputz en spuitwerk plafondafwerking; alle slaapkamers zijn rustig gelegen aan de achterzijde van het appartement (op het noorden)

Toiletruimte
De geheel betegelde en moderne toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en fonteintje.

Badkamer
De royale badkamer is geheel betegeld en voorzien van kunststof plafond met inbouwverlichting, verder is de badkamer voorzien van een douchecabine, ligbad, wastafel en designradiator.

Berging
De zeer praktische inpandige berging is voorzien van de opstelling cv-ketel (Vaillant) en de aansluitingen voor wassen en drogen, en biedt tevens veel extra opbergruimte.

Keuken
De half open keuken is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een antraciet tegelvloer, inbouwverlichting en door de gerealiseerde opening is er contact met de living. De keuken is afgewerkt in hoogglans wit tinten en een grijs composiet keukenblad. De keuken is verder voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur zoals; dubbele rvs spoelbak, 4-pits gasfornuis met rvs afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combi-oven, diverse onder en bovenkasten en lades voor veel opbergruimte.

Woonkamer
Royale en sfeervolle woonkamer met schuifpui naar balkon en een fraai- en vrij uitzicht aan de voorzijde; de woonkamer is afgewerkt met een parketlaminaat vloer en spachtelputz wand en plafond afwerking.

Balkon:
Royaal balkon van ca. 15 m² gelegen op het zuiden met een schitterend en vooral levendig uitzicht op City centrum in Veldhoven. Het balkon is gedeeltelijk overdekt en voorzien van elektra, inbouwverlichting en betonnen vloertegels.

Berging:
In het souterrain bevindt zich nog een extra berging waar eventueel fietsen afgesloten kunnen worden gestald.

Kenmerken:
• Appartement is gelegen in het complex de “Haflinger” in het populaire plan de Reijenburg.
• Royaal 4-kamer appartement is gelegen op centrum locatie met alle denkbare voorzieningen op loopafstand.
• Het appartement is volledig voorzien van dubbel glas en spouwmuur isolatie.
• Ruim balkon gelegen op het zuiden met vrij uitzicht op het “city centrum” te Veldhoven.
• De servicekosten bedragen € 155,- per maand.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Inmeten woning:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

GA NAAR DHVC.NL VOOR EEN VIRTUELE TOUR VAN DEZE WONING!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×