Veldmaarschalk Montgomerylaan 283 Eindhoven

Verkocht

Veldmaarschalk Montgomerylaan 283
5612 BE, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 172 m2
  • Inhoud: 514 m3
  • Bouwjaar: 1975

Omschrijving

Dit hoogwaardig afgewerkte appartement is gelegen op de 7e etage in het appartementencomplex “Overspore”. Het complex is gelegen op een fantastische centrumlocatie, in het hart van de stad en op loopafstand van alle denkbare voorzieningen, uitvalswegen en het Centraal Station.

Entree Appartementencomplex “ Overspore”:
Middels de fraaie centrale entree met aan de voorzijde gesitueerde bellentableau, brievenbussen en doorgang naar de ruime ontvangsthal. Vanuit deze hal kunt u ook de afzonderlijke fietsenberging en papier containerruimte bereiken, alsmede de bij het appartement behorende inpandige garage. De lift brengt u naar de 7e etage, daar aangekomen heeft u toegang tot het achter het gebouw gelegen trappenhuis / brandtrap en 3 appartementen. Naast het appartement bevindt zich de meterkast voorzien van automatische groepenkast, 8 groepen, aardlekschakelaars en slimme meter.

Appartement:
U komt binnen in een riante ontvangsthal voorzien van vloerbedekking, praktische ingebouwde kastenwand (o.a. garderobe) en toilet. Hier bevindt zich ook de video-intercom installatie. De moderne toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een zwevend toilet, fonteintje, verlichting en mechanische ventilatie.

De hal is voorzien van fraaie dubbele glazen deuren die toegang bieden tot de living en deze van een zeer ruimtelijk effect voorziet. De royale living (70m²) voorzien van pleisterwerk wanden, stucwerk plafond met inbouwspots, vloerbedekking, grote raampartijen met een prettige en natuurlijke lichtinval en een geweldig uitzicht op voorgelegen laan met volwassen beplanting en brede groenstroken.

Luxueuze keuken welke is afgewerkt in een ‘kersenhouten” look en voorzien van een laminaat vloer, deur naar bijkeuken, gedeeltelijk betegelde wanden en gedeeltelijk stucwerk wanden en een verlaagd plafond. De keuken is voorzien van diverse onderkasten en alle denkbare inbouwapparatuur (Miele apparatuur) zoals een RVS spoelbak, kunststof werkblad, koel-vries combi, combimagnetron/oven (Miele), vaatwasser(Miele), rvs afzuigkap (Siemens) en een 4-pits gaskookplaat.

De praktische bijkeuken is te bereiken vanuit de keuken en voorzien van een pvc vloer, opbergruimte, opstelling Cv-ketel ( merk Nefit HR, bouwjaar 2012), aansluiting t.b.v. de wasmachine en droger en vanuit de keuken is er toegang middels een loopdeur naar het balkon.

Vanuit de living en middels de dubbele glazen deuren te bereiken corridor voorzien van vloerbedekking welke toegang biedt tot de masterbedroom (slaapkamer 1) met loggia en slaapkamer 2 met balkon.

Royale masterbedroom (slaapkamer 1) is voorzien van vloerbedekking, royale inloopkast, wanden voorzien van behang, stucwerk plafond, grote raampartijen en middels een deur toegang tot de fraaie loggia. De loggia (ca. 15m²) is te bereiken vanuit de master bedroom en het balkon aan de achterzijde van het appartement. De loggia is voorzien van een pvc vloer, grote raampartij die gedeeltelijk is open te schuiven en heeft een fantastisch uitzicht over het centrum van Eindhoven. Riante slaapkamer 2 is tevens voorzien van vloerbedekking, stucwerk plafond, grote raampartijen en middels een deur toegang tot het grote balkon.

Badkamer:
Vanuit corridor te bereiken royale en geheel betegelde badkamer. Voorzien van douchecabine, zwevend toilet, vaste wastafel in bijpassend meubel, whirlpool, design radiator en mechanische ventilatie.

Balkon 1:
Op het westen gelegen balkon (ca. 11m²) welke toegankelijk is vanuit de bijkeuken alsmede via de loggia. Kortom een heerlijk balkon om even heerlijk tot rust te komen en te genieten van de middag/avond zon.

Balkon 2:
Royaal balkon (ca. 20 m²) gelegen op het oosten en te bereiken middels een schuifpui vanuit de living en slaapkamer 2. Vanuit dit balkon kunt u heerlijk genieten van de ochtend zon en brengt veel lichtinval in het appartement.

Garagebox:
Ruime inpandig te bereiken garagebox/berging met elektrische deur, voorzien van elektra, gelegen op de begane grond aan de voorzijde naast de hoofdingang van het complex.

Kenmerken appartement:
– Modern, riant en hoogwaardig afgewerkt appartement
– Het appartement is aan de voorzijde over de gehele breedte voorzien van zonneschermen en tevens aan de achterzijde over de breedte van het balkon.
– Ideale ligging nabij het stadscentrum, station en winkelvoorzieningen;
– Schitterende loggia en zeer breed balkon aan zowel de voor- als achterzijde van het appartement
– Uitstekende locatie in het centrum van de stad op loopafstand van alle winkelvoorzieningen en openbaar vervoer, slechts enkele minuten van het stadscentrum.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris. – Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×