+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Aanhuur

U wilt snel goede woonruimte huren? Dan is DHVC Vastgoedservice uw perfecte bemiddelaar. Wij werken snel en nemen een tijdrovende zoektocht uit handen. Daarbij geldt ‘no cure, no pay’. U betaalt ons dus pas als we een woning naar uw smaak hebben gevonden. Het enige dat u hoeft te doen is u inschrijven.

Actueel aanbod

Aan de hand van uw inschrijving gaan we voor u aan het werk. U krijgt regelmatig actueel aanbod per mail dat aan uw opgegeven wensen voldoet. We letten daarbij niet alleen op de woning zelf, we nemen ook we totale woonomgeving mee. Zit er iets voor u bij? Dan regelen we natuurlijk de bezichtiging. En als u een woning echt wilt huren, onderhandelen we voor u met de eigenaar en stellen de huurovereenkomst en een check-in rapport op. Betrouwbaar, snel en discreet!

Vele mogelijkheden

U bent op zoek naar een tijdelijk onderkomen, omdat uw nieuwe woning in aanbouw is? U zoekt voor een jaar een kamer of een gemeubileerde woning voor slechts een paar maanden? Of u wilt voor langere tijd een villa huren? Het is allemaal mogelijk. Naast ons eigen aanbod aan huurwoningen bemiddelt DHVC Vastgoedservice voor woningen van andere aanbieders en makelaars. U heeft dus keuze uit een enorm aanbod in de Eindhovense regio. Ook hier geldt dus: wij doen het anders!