• Neem telefonisch contact op! 040 2457844

Zomereik Eindhoven

Verhuurd

Zomereik
5616 RZ, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 120 m2
  • Beschikbaar vanaf: 01-02-2019
  • Minimale huurperiode: 12 maanden
  • Maximaal aantal bewoners: 2

Omschrijving

Jonge en goed onderhouden hoekwoning, gelegen in stadsdeel Strijp. Alle denkbare voorzieningen zijn op zeer korte afstand gelegen, denk aan winkels, het centrum, station en uitvalswegen!

Indeling;
Entree; hal met toilet, meterkast en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is v.v. een fraaie houten vloer, toegang tot de achtertuin en open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Trapopgang naar 1e etage.
De 1e etage beschikt over 3 slaapkamers en een moderne badkamer met 2e toilet, douche, bad en wastafel. Trapopgang naar 2e etage.
De 2e etage biedt ruimte aan een 4e kamer, ruimte voor de wasapparatuur en toegang tot het dakterras met fraai uitzicht!

Deze woning is geschikt voor bewoning door maximaal 2 volwassenen, eventueel met kind(eren). Niet geschikt voor woningdelers.

Beschikbaar per: 1-2-2019
Minimale huurperiode: 12 maanden
Huurprijs: € 1600,- p/m excl GWE, incl woningalarm.
Waarborgsom: €1600,-

De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×