• Neem telefonisch contact op! 040 2457844

't College Eindhoven

Te huur

't College
5611 EJ, Eindhoven

€ 1.750 / Per maand

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 75 m2
  • Bouwjaar: 1999

Omschrijving

Het appartement is gelegen in het schitterende wooncomplex “medina” in het bruisende stadscentrum van Eindhoven, waardoor alle wenselijke voorzieningen op loopafstand gelegen zijn.

Het royale appartement is op de eerste etage gelegen, en beschikt over voldoende raampartijen die zorgen voor veel lichtinval. De ruime woonkamer biedt toegang tot de keuken en het balkon. De keuken is voorzien van een koelkast, oven, kookplaat met afzuigkap en veel boven en onderkasten.

Beide slaapkamers zijn aan de voorzijde van het appartement gelegen.
De moderne badkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en is voorzien van een dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. Naast de badkamer bevindt zich de geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

In het appartement is een inpandige bergruimte aanwezig waar onder andere ook de aansluitpunten voor wasapparatuur en de technische installaties te vinden zijn.

Verwarmde parkeergarage: met eigen parkeerplaats direct bij de voetgangersuitgang, diverse uitgangen voor zowel auto’s als voor voetgangers met trap en/of lift. Bij de parkeergarage separate ruimte: met containers voor vuil en papier.

Algemeen:
• Deze woning heeft een zgn. sleutelplan: d.w.z. met 1 sleutel de deuren van zowel woning, parkeergarage als berging te openen;
• De gehele woning is afgewerkt met hardhouten kozijnen en isolerende dubbele beglazing;
• Het woonhuis is voorzien van Politiekeurmerk Veilig Wonen, hang- en sluitwerk;
• Er is vloer-, muur- en dakisolatie toegepast;
• De woning is uitgerust met een Airco installatie.

Huurprijs €1750,- Excl. GWE
Beschikbaar per 1-1-2019
Waarborgsom €1750,-
Minimale huurtermijn 12 maanden

De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×