Philitelaan Eindhoven

Verhuurd onder voorbehoud

Philitelaan
5617 AL, Eindhoven

€ 1.295 / p.m.

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 72 m2
  • Inhoud: 230 m3
  • Bouwjaar: 2017

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt aan: een luxueuze loft-woning gelegen in Strijp-S.

Loftwonen is eigentijds, uniek en past in de industriële omgeving waar Strijp-S zo bekend om staat. Wonen in een loft betekent wonen in één open ruimte. Met hoge plafonds, grote ramen en ruimtes die in elkaar overlopen.
In blok 63 woon je in zo’n stoere loft, maar dan wel met de gemakken van nieuwbouw.
Onder in het gebouw aan de Philitelaan is een algemene en commerciële winkelruimte gelegen. Deze plek zal worden gezien als een ontmoetingsruimte voor de bewoners van het blok. Tevens is er op de begane grond een gemeenschappelijke tuin aanwezig.

Industriële nieuwbouw loft met een oppervlakte van 72m2 en een plafondhoogte van maar liefst 3.20 meter. De loft is gesitueerd in het hartje van Strijp-S, aan de Philitelaan en heeft een balkon van ca 4m2.

Globale indeling:
Entree met een afscheiding van de slaapkamer en de woonkamer door middel van een cubi. De cubi is voorzien van een badkamer, apart toilet, berging voor de wasmachine/droger, bergruimte, kledingkast en de meterkast. De loft is tevens voorzien van een luxueuze keuken en de mogelijkheid om de keuken af te schermen van het slaapkamergedeelte door bijvoorbeeld het plaatsten van een room-divider.

De woning zal worden voorzien van een nette, moderne, laminaatvloer en nieuw schilderwerk.

Huurprijs €1295,- incl servicekosten, berging en parkeerplaats, exclusief energiekosten/water/internet/belastingen.
Waarborgsom: €1295,-
Beschikbaarheid: 1-1-2023
Minimale huurtermijn 24 maanden.

Huisdieren niet toegestaan.
Maximaal 2 personen.

De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

—————————————————————–

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×