• Neem telefonisch contact op! 040 2457844

P Czn Hooftlaan 4 c Eindhoven

Te koop

P Czn Hooftlaan 4 c
5611 NV, Eindhoven

€ 215.000 / Kosten koper

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 54 m2
  • Inhoud: 169.20 m3
  • Bouwjaar: 1956

Omschrijving

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer, berging en een eigen parkeerplaats. Kortom een geheel gemoderniseerd appartement op een zeer gewilde woonlocatie in het stadscentrum van Eindhoven.

Appartement

Entree / hal
Middels de fraaie lichte hal voorzien van laminaatvloer toegang tot de kelder, badkamer en de woonkamer.

De woonkamer beschikt aan zowel aan de voor en achterzijde grote raampartijen, hierdoor geniet de kamer van veel lichtinval. De wanden en het plafond zijn voorzien van nieuw stuc en schilderwerk en is voorzien van een nieuwe laminaatvloer.

Vanuit de woonkamer is de slaapkamer bereikbaar welke is voorzien van een laminaatvloer, radiator en een grote raampartij met draai-kiep raam.

De open keuken is in wandopstelling geplaatst en beschikt over diverse onder-en bovenkasten in hoogglans wit. Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast, vaatwasser, inductie-kookplaat met afzuigkap en een houten werkblad met rvs-spoelbak.

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een whisper whirlpool met verlichting, separate douche, designradiator, wastafel in bijpassend meubel met veel extra opbergruimte en de aansluiting voor een wasmachine.

Berging
Achter het complex bevindt zich een eigen berging van ca. 3 m², wat voldoende ruimte biedt voor het stallen van een fiets en opslag van spullen.

Parkeren
Aan de voorzijde van het complex bevindt zich de eigen parkeerplaats.

Ligging
De Lichtstad Eindhoven is gelegen in het Zuidoosten van de provincie Noord-Brabant en telt ruim 200.000 inwoners en is daarmee de 5e stad van Nederland. Van oudsher een industriestad en inmiddels welbekend door met name Philips, DAF en PSV. Als universiteitsstad mag Eindhoven er ook zijn met de Technische Universiteit, de Design Academy en diverse ander Hoge Scholen. Vandaag de dag fungeert Eindhoven mede door de High Tech Campus, als het centrum van technologie in het zuiden van Nederland. Eindhoven wordt ontsloten door diverse snelwegen (A2, A50, A67) en met Eindhoven Airport is deze Brabantse stad ook per vliegtuig goed te bereiken. Een bruisende stad waar jaarlijks evenementen als de Dutch Design Week, Marathon van Eindhoven en Internationale lichtfestival GLOW duizenden bezoekers trekken.

Kenmerken:
Geheel gerenoveerd appartement op centrum locatie
Beschikking over een eigen berging en parkeerplaats
Appartement is voorzien van nieuwe vloeren, vloerverwarming, keuken, sanitair, stuc en schilderwerk.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×