• Neem telefonisch contact op! 040 2457844

Leenderweg Eindhoven

Te huur

Leenderweg
5643 AG, Eindhoven

€ 455 / p.m.

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 17 m2
  • Inhoud: 44 m3

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt aan:

Een nette studenten kamer op de begane grond met gezamenlijk tuin.

Ligging:
De ligging tussen stad en uitvalswegen is ideaal, je bent met de auto binnen 2 minuten op de snelweg, en met de fiets in 7 minuten in het centrum. Juist even het verkeer en de drukte van de stad achterlaten? In 5 minuten wandel je naar het bosgebied, “Stratumse Heide”. Parkeren in de buurt is gratis. En er is een bushalte op loopafstand.

Globale omschrijving:
Gezamenlijke entree, de kamer bevindt zich op de begane grond aan de voorzijde van de woning. Verder is er op de begane grond een gezamenlijke keuken en toilet deze wordt gedeeld met een andere bewoner op de begane grond. En op de 1e etage is er een gezamenlijke douche deze wordt gedeeld met 4 andere bewoners. Verder is er een ruime achtertuin en berging.

Algemene Informatie:
– Huurprijs: €455,00,- inclusief: GWE, servicekosten en internet.
– Waarborgsom bedraagt €655,00,-
– Beschikbaar per: 01-02-2021
– Minimale huurperiode: 12 maanden

*Kijk bij onze advertenties, er is nog een kamer vrij in hetzelfde huis. Wij zijn opzoek naar studenten, vrienden van elkaar beide een kamer willen huren.

De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

***ENGLISH***

A neat student room on the ground floor with a shared garden.

Location:
The location between city and roads is ideal, you are on the highway within 2 minutes by car, and in the center in 7 minutes by bike. Just want to leave the traffic and the hustle and bustle of the city behind? In 5 minutes you walk to the forest area, “Stratumse Heide”. Parking in the neighborhood is free. And there is a bus stop within walking distance.

Global description:
Communal entrance, the room is located on the ground floor at the front of the house. There is also a communal kitchen and toilet on the ground floor, which is shared with another resident on the ground floor. And on the 1st floor there is a shared shower that is shared with 4 other residents. There is also a spacious backyard and storage room.

General information:
– Rental price: € 455.00 including: GWE, service costs and internet.
– Deposit is € 655.00
– Available per: 01-02-2021
– Minimum rental period: 12 months

* Look at our advertisements, there is another room available in the same house. We are looking for students, friends of each other who want to rent a room.

The information in this advertisement is without obligation and the given dimensions are indicative. No rights can therefore be derived from the contents thereof.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×