Kranenburgstraat 3 Eindhoven

Verkocht onder voorbehoud

Kranenburgstraat 3
5652 RM, Eindhoven

€ 275.000 / K.K.

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 103 m2
  • Perceeloppervlakte: 166 m2
  • Inhoud: 355 m3
  • Bouwjaar: 1961

Omschrijving

Goed onderhouden, nog te moderniseren uitgebouwde tussenwoning gelegen op een zeer gewilde woonlocatie met diepe achtertuin, 4 slaapkamers, dakkapel aan de achterzijde, vrijstaande berging en afsluitbare achterom.

Ligging:
De woning is gelegen in stadsdeel Strijp in de gewilde wijk Lievendaal met alle gewenste voorzieningen op korte afstand zoals; Philips van Lennep park, kinderboerderij, scholen, kinderopvang, winkels en uitvalswegen.

INDELING:

Begane grond:
Overdekte entree/hal met tegelvloer, en (grof) stucwerk wanden. Ruime bergkast onder de trap met locatie meterkast (3 groepen en slimme meter). Vanuit de hal verder toegang tot de keuken en de woonkamer.

Toiletruimte:
Toilet met tegelvloer, half betegelde wanden, toilet en fonteintje.

Woonkamer:
Lichte uitgebouwde woonkamer met tapijtvloer, met grote raampartijen aan de voor en achterzijde waardoor de woonkamer geniet van een prettige lichtinval. De raampartijen aan de voor en achterzijde zijn voorzien van een elektrische rolluik en de achterzijde is tevens voorzien van een zonnescherm over de volle breedte.

Keuken:
Half betegelde keuken aan de achterzijde met keukenblok, opbergkastjes, gasfornuis met afzuigkap, koelkast, radiator, aansluiting wasmachine/vaatwasser en een dubbele rvs spoelbak. In de uitbouw loopt de keuken nog verder door en is daar nog voorzien van een extra werkblad, onder en bovenkasten, barretje en een deur naar de achtertuin.

1e verdieping:
Overloop met tapijtvloer, en (grof) stucwerk wanden. Slaapkamer 1 aan achterzijde met tapijtvloer, dubbele inbouwkast en elektrische rolluik. Slaapkamer 2 aan voorzijde met tapijtvloer. Slaapkamer 3 aan de achterzijde met tapijtvloer, inbouwkast en rolluik (handmatig bedienbaar).

Badkamer:
De gedeeltelijk betegelde badkamer bevindt zich aan de voorzijde woning en is voorzien van een inloopdouche, wastafel en raampartij.

2e Verdieping:
Overloop met opstelling cv-ketel (2018), dakraam, en bergruimte achter knieschot. Slaapkamer 4 met tapijtvloer en dakkapel aan de achterzijde en bergruimte achter knieschot.

Tuin & berging:
Voortuin met gazon en bestrating. Diepe achtertuin met terras, sierbestrating, vaste beplanting en een afsluitbare achterom. Stenen vrijstaande berging achterin de tuin, welke is voorzien van elektra.

Kenmerken:

• Keurig onderhouden, nog te moderniseren uitgebouwde tussenwoning met diepe achtertuin, 4 slaapkamers, dakkapel aan de achterzijde, vrijstaande berging en afsluitbare achterom.
• Gelegen in stadsdeel Strijp in de wijk Lievendaal met alle gewenste voorzieningen op korte afstand zoals; Philips van Lennep park, kinderboerderij, scholen, kinderopvang, winkels en uitvalswegen.
• De woning is rustig gelegen met het Philips van Lennep park om de hoek.
• De woning is in 2018 voorzien van een nieuwe cv-ketel.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×