• Neem telefonisch contact op! 040 2457844

Hofdael 39 Geldrop

Verkocht

Hofdael 39
5664 GL, Geldrop

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 100 m2
  • Inhoud: 300 m3
  • Bouwjaar: 2000

Omschrijving

Het royale appartement beschikt naast een ruime woonkamer over twee riante slaapkamers, een uiterst complete badkamer en een riant dakterras van maar liefst 55m2.
Op de begane grond bevindt zich de berging en er is een eigen parkeerplaats in de garage. Uitstekende voorzieningen én natuurgebied ‘De Dommel’ zijn op zeer korte loopafstand bereikbaar.

Algemene entree:
Ruime centrale hal met toegang tot de lift, het trappenhuis, de bergingen en parkeergarage. Het geheel wordt keurig onderhouden en er zijn diverse maatregelen getroffen om de veiligheid te bevorderen.

Entree:
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. De hal is voorzien van een fraaie parketvloer in visgraadmotief en de videofooninstallatie waarmee u altijd kunt zien wie u binnenlaat. Verder is er voldoende ruimte voor het plaatsen van een kapstok en/of kast. Via de hal zijn de luxe toiletruimte met toilet en fontein, badkamer, 2 ruime slaapkamers en royale woonkamer te bereiken.

Woonkamer:
De royale woonkamer met prachtige parketvloer(Afzelia) is voorzien van airconditioning en op diverse wijzen in te delen en heeft een fraai uitzicht op het riante dakterras en over de complex-tuinen. Tevens is er toegang tot ruime bijkeuken/technische ruimte met opstelling van de CV-ketel en witgoedaansluitingen. Er is hier ontzettend veel bergruimte aanwezig, handig voor onder andere het opbergen van huishoudelijke apparatuur en voorraad voedingsmiddelen.

Keuken:
Fraaie luxe keuken met mogelijkheid voor eettafel in hoekopstelling met granieten aanrechtblad, fraaie lichte wand betegeling, spoelbak en 4-pits keramische kookplaat met afzuigschouw, combi-magnetron, vaatwasser en koelkast. De vele keukenkasten bieden ruimte aan uw kookgerei en serviesgoed.

Slaapkamer:
Zeer riante hoofdslaapkamer met meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed, royale kledingkast én een zitje of opmaaktafel. Ook de tweede slaapkamer biedt meer dan voldoende ruimte. Beide kamers beschikken over fraaie wandafwerking en Afzelia-parketvoer en deur naar riante dakterras 55m2.

Badkamer:
Uiterst complete en luxe badkamer met ligbad, douchecabine, badkamermeubel met vaste wastafel. Het geheel is tot het plafond betegeld. Uiteraard is de badkamer voorzien van mechanische ventilatie.

Dakterras:
Dit appartement is voorzien van een riant dakterras van maar liefst 55m2 over de volledige breedte van het appartement met fraai weids uitzicht. Bovendien is het gedeeltelijk overdekt waardoor u uw ieder seizoen kan genieten van uw buitenruimte!

Berging/parkeergarage:
Op de begane grond van het complex bevinden zich de bergingen en parkeergarage. U heeft de beschikking over een riante berging die voorzien is van elektra. De parkeergarage is middels een elektrisch bedienbare deur bereikbaar. Hier heeft u een eigen vaste parkeerplaats. Bezoekers kunnen de auto gratis parkeren op een groot parkeerterrein tegenover het complex.

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte: Ca. 100 m²
Dakterras: 55m²
Aanvaarding: In overleg
Volledig geïsoleerd
Servicekosten € 166,00 per maand

Algemeen:
Op 1 januari 2004 is door de fusie van de buurgemeenten Geldrop en Mierlo de nieuwe gemeente Geldrop-Mierlo ontstaan. Geldrop-Mierlo is een middelgrote gemeente van een kleine 40.000 inwoners in het stedelijk gebied van Zuidoost Brabant. De gemeente Geldrop-Mierlo bestaat uit de kernen Geldrop en Mierlo. Geldrop heeft ruim 28.000 inwoners en is daarmee qua inwoneraantal de grootste kern. Mierlo heeft weliswaar minder inwoners, ruim 10.000, maar heeft een aanzienlijk grotere oppervlakte (1809 hectare). In totaal is de gemeente Geldrop-Mierlo 3190 hectare groot. De gemeente beschikt over goede voorzieningen op het gebied van onderwijs. In beide kernen zijn voldoende peuterspeelzalen en basisscholen, in Geldrop vindt u daarnaast een school voor speciaal onderwijs en een school voor voortgezet onderwijs (het Strabrecht College). Geldrop-Mierlo heeft eveneens zorgvoorzieningen in de vorm van verpleeghuizen en het St. Anna Ziekenhuis. Uiteraard vindt u in Geldrop en Mierlo alle (winkel)voorzieningen, zoals postkantoren, banken, supermarkten en aantrekkelijke winkels.

Verantwoording:
Alle informatie die wij verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing die op wens worden afgegeven.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×