• Neem telefonisch contact op! 040 2457844

Heezerweg Eindhoven

Verhuurd

Heezerweg
5614 HH, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 25 m2
  • Bouwjaar: 1927
  • Beschikbaar vanaf: 01-05-2016
  • Minimale huurperiode: 12 maanden
  • Maximaal aantal bewoners: 2

Omschrijving

Zeer nette gerenoveerde semi-zelfstandige studio vlakbij het centrum van Eindhoven en openbaar vervoer. De studio is gelegen in een totaal gerenoveerde woning, waar nog 5 studio’s worden gerealiseerd.

De kamer is voorzien van een nette tegelvloer met vloerverwarming. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. Deze studio is gelegen op de begane grond van een voormalige gezinswoning. De kamer is volledig gerenoveerd en is zeer luxe afgewerkt. In de kamer is ook nog een eigen koelkast aanwezig. Het is mogelijk om een elektrische kookplaat te plaatsten. Tevens is er een gemeenschappelijke keuken aanwezig op de begane grond alsmede een wasmachine voor gemeenschappelijk gebruik.

Geschikt voor 2 persoons bewoning, maar 1 persoon kan zich maar inschrijven en er komt een bijtelling van €25,- voor extra kosten aan GWE.

Beschikbaar per: 01-05-2016
Minimale huurperiode 12 maanden.
Huurprijs: 675,- euro per maand incl GWE en servicekosten (tv/internet/gemeentelijke belastingen)
De borg bedraagt 1x de maandhuur.

DHVC Vastgoedservice hanteert een eenmalige bemiddelingscourtage van 100% van de maandhuur excl. 21% BTW en € 75.00 excl. BTW wordt in rekening gebracht voor het opmaken van een huurovereenkomst.

De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×