• Neem telefonisch contact op! 040 2457844

Hastelweg Eindhoven

Verhuurd

Hastelweg
5616 HM, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 40 m2
  • Beschikbaar vanaf: 01-07-2015
  • Minimale huurperiode: 0 maanden
  • Maximaal aantal bewoners: 0

Omschrijving

Keurig gestoffeerd instapklaar 2- kamer appartement gelegen op de begane grond van een karakteristieke woning bestaande uit 2 geheel zelfstandige woonunits. Deze woning is gelegen in de nabijheid van uitvalswegen, benodigde ( winkel ) faciliteiten en op loopafstand van het Eindhovense centrum.

Globale omschrijving : gedeelde entree met trapopgang, woonkamer afmeting circa 25 m2 met open keuken voorzien van o.a. koelkast, kookplaat en afzuigkap. Slaapkamer circa 13 m2. De stoffering van de woning bestaat uit o.a. vloerbedekking en gordijnen. Nette moderne badkamer van circa 6 m2 voorzien van douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.
Deze woning is beschikbaar voor bewoning door 1 persoon.
Minimale huurperiode 6 maanden.
De borgstelling bedraagt 2x de maand huur.

DHVC Vastgoedservice hanteert een eenmalige bemiddelingscourtage van 100% van de maandhuur excl. 21% BTW en € 75.00 excl. BTW wordt in rekening gebracht voor het opmaken van een huurovereenkomst voor woonruimten en € 150.00 excl BTW voor bedrijfspanden.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×