Grashegge 22 Eindhoven

Te koop

Grashegge 22
5658 GV, Eindhoven

€ 850.000 / K.K.

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 176 m2
  • Perceeloppervlakte: 511 m2
  • Inhoud: 756 m3
  • Bouwjaar: 2005

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Een prachtige uitstekend onderhouden vrijstaande woning in de wijk Grasrijk (Meerhoven), hier geniet je van rust en ruimte. Grasrijk is gesitueerd in wijk Meerhoven op loopafstand van de levendigheid van de wijk.

Ligging:
De woning is van alle gemakken voorzien en perfect gelegen aan de rand van de jonge en kindvriendelijke wijk Grasrijk (Meerhoven) met om de hoek diverse speeltuintjes, kinderopvang en basisschool ’t Slingertouw. Overige voorzieningen zoals gezondheidscentra, winkelcentrum Meerhoven, park Meerland en sportgelegenheden liggen in de nabijheid. Tevens is er een gunstige verbinding met ASML, Philips, High Tech Campus, Eindhoven Airport en het centrum van zowel Eindhoven als Veldhoven, ook met het openbaar vervoer. Uitvalswegen en het stadscentrum zijn snel en eenvoudig per auto en openbaar vervoer (HOV) te bereiken.

Indeling:

Begane grond:
Via de verzorgde voortuin welke is voorzien van diverse beplantingen en een 2 riante opritten (waar 3 auto’s geparkeerd kunnen worden) bereikt u de overdekte voordeur die u toegang biedt tot de entree van de woning. De gehele begane grond is voorzien van een antraciet kleurige tegelvloer met vloerverwarming.

Entree:
Vanuit de ruime hal is er toegang tot een geheel betegeld toilet welke is voorzien van een zwevend toilet en fonteintje, de meterkast met 14 groepen, glasvezelaansluiting en warmtewisselaar, de werkkamer en de eetkamer. Verder bevindt zich hier een zeer fraai ontworpen trap naar de eerste verdieping.

Werkkamer:
Aan de voorzijde van de woning is een zeer ruime praktische werkkamer gelegen met veel lichtinval.

Woonkamer:
De zeer royale en sfeervolle woonkamer ligt aan de voorzijde en is voorzien van raampartijen waardoor de woonkamer van een prettige en natuurlijke lichtinval geniet. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime eetkamer met grote raampartij en openslaande deuren welke toegang bieden tot de ruime en fraai aangelegde achtertuin. Tevens is de woonkamer voorzien van een vloermodel airco/verwarmings unit.

Keuken:
De vanuit de eetkamer te bereiken open keuken is geplaatst in hoek-opstelling met een houtlook keukenblad, voorzien van onderkasten en een muur opstelling met keuken apparatuur en opbergkasten met veel praktische opbergruimte. De keuken is verder uitgerust met diverse inbouwapparatuur te weten: spoelbak, 4-pits elektrische kookplaat, afzuig installatie, koel-vries kast, vaatwasser en een combi oven/magnetron. Het grote raam in de keuken met geeft u zicht op de achtertuin van de woning en is voorzien van een elektrisch bedienbaar solar screen.

Bijkeuken:
De bijkeuken is een mooie tussenruimte tussen de keuken en de garage. De bijkeuken beschikt over een praktische inbouwkast voor extra opbergruimte en u vindt hier de aansluitingen voor het witgoed.

Garage:
Middels de oprit bereikt u de garage middels openslaande deuren met een inpandige toegang naar de bijkeuken. De garage geeft u verder ook toegang tot de achtertuin. De garage is voorzien van een tegelvloer, stucwerkwanden en plafond, elektra en een uitstortgootsteen met warm en koud water.

Achtertuin:
De sfeervolle privacy biedende achtertuin, gelegen op het zuiden is fraai aangelegd met een gazon, terrassen, zonneluifel, waterornament, buitenverlichting en een ruime berging met elektra. De achtertuin is tevens toegankelijk via de achterom welke is afgesloten met houten poorten.

1e verdieping:
De 1e verdieping is voorzien van een moderne doorlopende laminaatvloer. De ruime overloop biedt toegang tot 4 slaapkamers, 1 badkamer, toiletruimte en ruime bergruimte met vlizotrap naar de ruime bergzolder.

Slaapkamers:
De 4 ruime slaapkamers (22m², 12m², 12m² en 8,5m²) zijn afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerk wanden en licht door de aanwezige kunststof raampartijen welke tevens zorgen voor natuurlijke ventilatie. De masterbedroom die zich aan de voorzijde van het huis bevindt, is voorzien van airco. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van elektrisch bedienbare solar rolluiken.

Badkamer:
Een geheel betegelde en moderne badkamer is voorzien van een dubbele wastafel met bijpassend meubel, douche met cabine, ligbad en raampartij met elektrisch bedienbaar solar rolluik.

Toilet:
Via de overloop is tevens toegang tot een separaat geheel betegeld toilet welke is voorzien van een zwevend toilet.

2e verdieping:
Via de ruime bergruimte is middels een vlizotrap toegang tot de zolder van de woning welke uitermate geschikt is voor extra opbergruimte.

Bijzonderheden:
• Zeer ruim opgezette vrijstaande woning met maar liefst 4 slaapkamers op een perceel van 511m²;
• Voorzien van alle gewenste faciliteiten, met in de directe omgeving winkels, gezondheidscentra scholen, sportaccommodaties en uitvalswegen;
• Gelegen op een zeer gewilde woonlocatie in de wijk “Grasrijk in Meerhoven” te Eindhoven;
• Ruime sfeervolle living met openslaande deuren naar de tuin;
• Dubbele oprit met garage voor extra opbergruimte of auto;
• Moderne badkamer en keuken;
• Gehele huis voorzien van natuurstenen vensterbanken;
• Kunststof kozijnen (draai/kiep) boven en deels beneden;
• Buitenschilderwerk 2021;
• Gehele woning geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing;
• Airco, zonneluifel, solar screen en rolluiken (2021);
• Definitief energielabel A;
• Stadsverwarming, vloerverwarming begane grond, warmtewisselaar in eigendom;

Algemene informatie:
De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

Meetinstructie:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

***ENGLISH***

“DHVC Vastgoed” offers you: A beautiful, well-maintained detached house in the Grasrijk (Meerhoven) district, where you can enjoy peace and space. Grasrijk is located in the Meerhoven district within walking distance of the liveliness of the district.

Location:
The house is fully equipped and perfectly located on the edge of the young and child-friendly district of Grasrijk (Meerhoven) with various playgrounds, childcare and primary school ’t Slingertouw around the corner. Other facilities such as health centers, Meerhoven shopping center, Meerland park and sports facilities are nearby. There is also a great connection with ASML, Philips, High Tech Campus, Eindhoven Airport and the center of both Eindhoven and Veldhoven, also by public transport. Highways and the city center can be reached quickly and easily by car and public transport.

Layout:

Ground floor:
Through the well-maintained front garden which is equipped with various plants and 2 spacious driveways (where easily 3 cars can be parked) you reach the covered front door that gives you access to the entrance of the house. The entire ground floor has an anthracite-colored tiled floor with (under)floor heating.

Entrance:
From the spacious hall there is access to a fully tiled toilet which is equipped with a floating toilet and sink, the meter cupboard with 14 groups, fiber optic connection and heat exchanger, the office and the dining room. There is also a very beautifully designed staircase to the first floor.

Office:
At the front of the house is a very spacious practical office with lots of light.

Living room:
The very spacious and attractive living room is located at the front of the house and is equipped with lots of windows, the living room enjoys a pleasant and natural light. At the backside of the house is a spacious dining room with large windows and patio doors which provide access to the spacious and beautifully landscaped backyard. The living room is also equipped with a floor-standing air conditioning/heating unit.

Kitchen:
The open kitchen, accessible from the dining room, is placed in a corner arrangement with a wooden-look kitchen top, with base cabinets and a wall arrangement with kitchen appliances and storage cabinets with lots of practical storage space. The kitchen is also equipped with various built-in appliances, for example: a sink, 4-burner electric hob, extractor, fridge and freezer, dishwasher and a combi oven/microwave. The large window in the kitchen gives you a view of the backyard of the house and is equipped with an electrically operated solar screen.

Pantry:
The utility room is a nice space between the kitchen and the garage. The utility room has a practical built-in cupboard for extra storage space and you will find the connections for the washing machine/dryer here.

Garage:
Through the driveway you reach the garage through French doors with indoor access to the pantryge. The garage also gives you access to the backyard. The garage has a tiled floor, plastered walls and ceiling, electricity and a sink with hot and cold water.

Backyard:
The attractive, privacy-providing backyard, located on the sunny south, is beautifully landscaped with a lawn, terraces, sun canopy, water feature, outdoor lighting and a large storage room with electricity. The backyard is also accessible through the back which is closed with wooden gates.

1st floor:
The 1st floor has a modern continuous laminate floor. The spacious passage provides access to 4 bedrooms, 1 bathroom, toilet and big storage space with loft ladder to the spacious attic.

Bedrooms:
The 4 spacious bedrooms (22m², 12m², 12m² and 8.5 m²) are finished with a laminate floor, plastered walls and light through the existing plastic windows, which also provide natural ventilation. The master bedroom, which is located at the front of the house, is equipped with air conditioning. The bedrooms at the backside are equipped with electrically operated solar shutters.

Bathroom:
The fully tiled and modern bathroom has a double sink with matching furniture, a shower with cabin, bath and windows with electrically operated solar roller shutter.

Toilet:
Through the passage is also access to a separate fully tiled toilet which is equipped with a floating toilet.

2nd floor:
The spacious storage space provides access to the attic of the house via a loft ladder, which is ideal for extra storage space.

Particularities:
• Very spacious detached house with 4 bedrooms on a plot of 511m²;
• Equipped with all desired facilities, with shops, health centers, schools, sports facilities and roads in the immediate vicinity;
• Located in a very desirable residential location in the “Grasrijk in Meerhoven” district in Eindhoven;
• Spacious attractive living room with patio doors to the garden;
• Double driveway with garage for extra storage space or car;
• Modern bathroom and kitchen;
• Entire house with natural stone windowsills;
• Plastic frames (turn/tilt) at the top and partly at the bottom;
• Exterior painting of 2021;
• Entire house insulated and equipped with double glazing;
• Air conditioning, canopy, solar screen and shutters (2021);
• Definitive energy label A;
• District heating, the ground floor has floor heating and a heat exchanger owned;

General information:
The brochure has been compiled to give you an impression of the object. The information contained in this brochure comes from the seller and/or third parties. Although we take great care in compiling the brochure, no rights can be derived from inaccuracies, etc. This information, in combination with a viewing of the property, should be regarded as an invitation to make an offer or to enter into negotiations. . This information has been compiled by us with the necessary care. However, no liability is accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply.

Bank guarantee:
As security for the fulfillment of the obligations, the buyer must, within 6 weeks after the conclusion of the purchase agreement, provide a written bank guarantee or deposit a deposit amounting to 10% of the purchase price. The seller invokes the written requirement at all times when selling his home. The amount for a financing condition that can be included in the purchase agreement is also not higher than the asking price of the home.

Measuring Instruction:
The Measurement Instruction is based on NEN2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous way of measuring to give an indication of the usable surface. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×