• Neem telefonisch contact op! 040 2457844

Boschdijk Eindhoven

Te huur

Boschdijk
5622 PC, Eindhoven

€ 950 /

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 50 m2
  • Inhoud: 140 m3
  • Bouwjaar: 2008

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt aan: Een keurig onderhouden, gestoffeerd 2-kamer appartement, gelegen aan de Boschdijk in Eindhoven!

Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 50m2 en is gebouwd in 2008.

Hip wonen in Eindhoven. Dat kan goed in deze buurt. Dit appartement aan de Boschdijk is gelegen in de buurt Barrier. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. De woning is goed bereikbaar en er zijn tevens veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Eindhoven en op korte afstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Indeling:
Gelegen op de 2e etage (geen lift)
Entree; hal met doorloop naar de woning.
De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning; er is dus geen hinder van verkeersgeluid! Er is ruime woonkamer met unieke hoogte en lichtinval. De open keuken is voorzien van alle benodigde keukenapparatuur. De woonkamer heeft een moderne inrichting. De badkamer is keurig onderhouden en is v.v. toilet, douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
– Beschikbaar per: 4-7-2021
– Maximale huurperiode: 12 maanden (verlengen mogelijk)
– Huurprijs €950,- p/m
– Voorschot G/W/E: €125,-
– huurprijs per maand: €1075,-
– Waarborgsom €1075,-

De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

———————————————————————————————-

DHVC Vastgoed offers: A well maintained, upholstered 2-room apartment, located on the Boschdijk in Eindhoven!

The apartment has a living area of approximately 50m2 and was built in 2008.

Hip living in Eindhoven. That is possible in this neighborhood. This apartment on the Boschdijk is located in the Barrier neighborhood. The neighborhood has a relatively large number of young residents between 25 and 44 years old. The house is easily accessible and there are also many amenities nearby. Situated within cycling distance of the center of Eindhoven and a short distance from a supermarket. In addition, the nearest exit road in the vicinity is only a 3-minute drive away.

Layout:
Located on the 2nd floor (no elevator)
Entrance; hallway with access to the house.
The bedroom is located at the rear of the house; so there is no nuisance from traffic noise! There is a spacious living room with unique height and light. The open kitchen is equipped with all necessary kitchen appliances. The living room has a modern design. The bathroom is well maintained and has a toilet, shower, sink and connection for the washing machine.

Particularities:
– Available per: 4-7-2021
– Maximum rental period: 12 months (extension possible)
– Rent € 950,- p/m
– Advance payment G/W/E: € 125, –
– rental price per month: € 1075,-
– Deposit € 1075, –

The information in this advertisement is without obligation and the given dimensions are indicative. No rights can therefore be derived from the contents thereof.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×