Berkenlaan 9 0ong Son En Breugel

Te koop

Berkenlaan 9 0ong
5691 CN, Son En Breugel

€ 1.095.000 / K.K.

Specificaties

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan:

Op 1 van de mooiste locaties van Son ligt dit fantastische perceel van 2310m², waar het nu mogelijk is om je absolute droomhuis te realiseren!

Ligging:

Het perceel is gelegen aan de lommerrijke bosachtige rustige Berkenlaan, rondom, staan tal van volwassen en hoge naaldbomen. Dankzij het fraaie perceel aan de rand van de dorpskern, zijn rust en privacy gegarandeerd. Toch zijn alle voordelen, bedrijvigheid en levendigheid van Eindhoven binnen handbereik.
Ook de natuur is niet ver weg, aan de andere kant van de Boslaan loopt men zo het Sonse bos in. Even verderop op een paar kilometer loop- en fietsafstand, zijn de Sonse vennen en het Oude Meer gelegen een oase van rust en ontspanning.
Son en omgeving Son en Breugel heeft zich ontwikkeld als een divers en levendig dorp, met een gezellige dorpskern met een goed voorzieningenniveau op het gebied van dagwinkels, horecagelegenheden en restaurants. Son ligt tevens op korte afstand van het stadscentrum van Eindhoven en heeft goede ontsluitingen naar het snelwegennet A2, A58 en A50.

Algemene informatie:

– Voor meer informatie neem contact op met ons kantoor!

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×