+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Voorterweg , 5611 TT EINDHOVEN

  • Foto 1 van 9

  • Foto 2 van 9

  • Foto 3 van 9

  • Foto 4 van 9

  • Foto 5 van 9

  • Foto 6 van 9

  • Foto 7 van 9

  • Foto 8 van 9

  • Foto 9 van 9

Type:Bovenwoning
Referentie:2347
Beschikbaar vanaf:Per direct
Gestoffeerd:Gedeeltelijk
Woonoppervlakte:50 m²
Kamers:2
Min. huurperiode:12
Max. # personen:2
Kale huurprijs:Verhuurd
Totale servicekosten:€ 240/maand
Basis huurprijs:€ 900
Waarborgsom:€ 1.000
Royaal 2-kamer appartement op de Voorterweg vlakbij het centrum en vlakbij de uitvalswegen. Het is een ruime appartement op de 1e etage met een balkon. De woning heeft een entree met toegang naar 2 kamers, waarvan een slaapkamer en een woonkamer. Het appartement is voorzien van een laminaatvloer. Het appartement beschikt over een eigen badkamer, separaat toilet en een keuken met afzuigkap. De fietsenberging dient gedeeld te worden.

Beschikbaar per: 1 juni 2015
Minimale huurperiode 12 maanden.
Huurprijs: €865,- per maand incl GWE en servicekosten (internet/gemeentelijke belastingen)
Voor een tweede bewoner komt er een bijtelling van €35, per maand
Waarborgsom: €1000,-.

DHVC Vastgoedservice hanteert een eenmalige bemiddelingscourtage van 100% van de bruto maandhuur excl. 21% BTW en € 75.00 excl. BTW wordt in rekening gebracht voor het opmaken van een huurovereenkomst voor woonruimten en
€ 150.00 excl BTW voor bedrijfspanden.

Meer informatie?


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Eindhoven Centrum

Centrum

Het hart van Eindhoven. De grote kledingketens en (mode)warenhuizen zijn gevestigd in de directe binnenstad. Het stadscentrum heeft ook 2 overdekte winkelgebieden: De Heuvelgalerie en het Piazza Center. Daarnaast zijn er ook unieke, kleinere, winkels te vinden. Deze zijn gevestigd in de kleinere zijstraten van de binnenstad en in het winkelgebied "de Bergen".
Eindhoven kent ook een grote diversiteit aan eetgelegenheden. De meeste restaurants zijn te vinden aan de Kleine Berg, Dommelstraat en de Markt. Ook voor de muziekliefhebber heeft Eindhoven veel te bieden, met onder andere gelegenheden als de Effenaar, de Dynamo en het Muziekgebouw Frits Philips is er voor elk wat wils.
Het Philips stadion, thuisbasis van voetbalclub PSV, is aan de rand van het centrum gelegen.

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...