+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Strijpsestraat , 5616 GM EINDHOVEN

  • Foto 1 van 1

Type:Benedenwoning
Referentie:2450
Beschikbaar vanaf:Per direct
Gestoffeerd:Gedeeltelijk
Woonoppervlakte:65 m²
Kamers:2
Min. huurperiode:12
Max. # personen:2
Kale huurprijs:Verhuurd
Totale servicekosten:€ 176/maand
Basis huurprijs:€ 798
Waarborgsom:€ 798

Ruime, karakteristieke en gestoffeerde 2-kamer woning gelegen op de begane grond

Ruime, karakteristieke en gestoffeerde 2-kamer woning gelegen op de begane grond met achterom, tuin en berging in een woning bestaande uit 2 geheel zelfstandige woningen. Het appartement bevindt zich op korte afstand van het industrie terrein De Hurk, uitvalswegen en het centrum van Eindhoven met al haar benodigde ( winkel ) voorzieningen. |

Globale omschrijving : gedeelde entree ; hal met brievenbus en meterkast. Entree : woonkamer afmeting circa 20 m2. Vanuit de woonkamer via tuindeuren toegang tot een circa 20 m2 onderhoudsvriendelijk tuin. Ruime slaapkamer van circa 15 m2. Aparte keuken voorzien van een koelkast, kookplaat en afzuigkap en wasmachine aansluiting. Badkamer voorzien van een douche en wastafel. Aparte toilet met fonteintje. De stoffering van de woning bestaat uit o.a. een laminaat vloer en luxaflex. Veel lichtinval door de grote raampartijen.

Totale woonoppervlakte 65 m2 !! Deze woning is geschikt voor maximaal 2 personen. De huurprijs bedraagt incl. kosten voor energie, Gemeentelijke Belastingen en kabel.
Minimale huurperiode 1 jaar.

DHVC Vastgoedservice hanteert een eenmalige bemiddelingscourtage van 100% van de maandhuur excl. 21% BTW en € 75.00 excl. BTW wordt in rekening gebracht voor het opmaken van een huurovereenkomst voor woonruimten en € 150.00 excl BTW voor bedrijfspanden.

Meer informatie?


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Strijp

Strijp

Strijp is het noord-westelijke stadsdeel. Dit stadsdeel is erg in ontwikkeling en populair bij velen. Het vroegere bedrijventerrein van Philips, gelegen op korte afstand van het Philips stadion, wordt tegenwoordig heringericht en bebouwd met behoud van het industriële karakter. Dit gedeelte, met de naam Strijp-S, is ook een belangrijke plek tijdens de Dutch Design Week. Het Strijp-S gedeelte biedt ook plaats voor winkels en horeca. Naast een hip, energiek en bruisend stadsdeel, is er ook de gelegenheid om de natuur op te snuiven. Dit kan perfect in het Philips de Jonghpark. Aan het park gelegen is ook De Herdgang. Dit is het trainingscomplex van de Eindhovens voetbalclub PSV.
Een kenmerkend gebouw voor dit stadsdeel is uiteraard het Evoluon.
Onderdeel van Strijp is ook Eindhoven Airport. Eindhoven Airport ligt aan de rand van de stad, ten westen van het centrum van Eindhoven. Het vliegveld is na Amsterdam Airport Schiphol het drukste vliegveld van Nederland.

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...