+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Ranonkelstraat 63 , 5644 LB Eindhoven

  • Foto 1 van 1

Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Referentie:2996
Beschikbaar vanaf:Per direct
Perceeloppervlakte:87 m²
Woonoppervlakte:93 m²
Bouwjaar:1932

In een rustige woonstraat gelegen gerenoveerd jaren 30 beleggingspand met in de wijk “Oud Stratum

In een rustige woonstraat gelegen gerenoveerd jaren 30 beleggingspand met in de wijk “Oud Stratum”, nabij alle mogelijke voorzieningen, zoals winkels, scholen, het gezellige Sint Gerardusplein en sportvoorzieningen. Tevens goede verbinding naar het stadscentrum en uitvalswegen.

Woning met 4 slaapkamers, kunststofkozijnen, vernieuwde dakpannen en is van binnen in zijn geheel voorzien van nieuw stucwerk.

Volledige vergunning aanwezig
Ideaal beleggingspand

Meer informatie?


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Stratum

Stratum

Stratum is het meest zuidelijke stadsdeel. Het is een gemixt stadsdeel met duurdere buurten alsmede goedkopere delen. Tevens is Stratumeen belangrijke locatie voor DAF. Op het immense fabrieksterrein heeft het bedrijf de productie voor vrachtwagen en de motoren ervan. In het gedeelte van Stratum dat meer naar het centrum gelegen is, is het Parktheater te vinden. Het Parktheater biedt een altijd divers en wisselend programma, van dans tot cabaret en van musical tot kindervoorstellingen. Het dankt zijn naam tevens aan het direct aangrenzende Stadswandelpark. Dit fraaie park is in ieder jaargetijde even mooi!
Naast het Stadswandelpark biedt Stratum ook de Genneper parken. Genneper Parken is een natuur-, sport- en recreatiegebied in het zuidelijk deel van Eindhoven. Zwemmen bij het Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep of schaatsen bij IJssportcentrum Eindhoven. Lekker eten kan na een actieve dag bij Paviljoen Genneper Parken . Het Eindhoven van vroeger kan ontdekt worden bij het Eindhoven Museum, ook onderdeel van de Genneper Parken. Wanneer Stratum in zuidelijke richting wordt verlaten komt men de dorpen Waalre en Valkenswaard tegen.

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...