+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Korianderstraat , 5643 AS EINDHOVEN

 • Foto 1 van 11

 • Foto 2 van 11

 • Foto 3 van 11

 • Foto 4 van 11

 • Foto 5 van 11

 • Foto 6 van 11

 • Foto 7 van 11

 • Foto 8 van 11

 • Foto 9 van 11

 • Foto 10 van 11

 • Foto 11 van 11

Type:
Referentie:128
Beschikbaar vanaf:Per direct
Gestoffeerd:Gedeeltelijk
Woonoppervlakte:32 m²
Kamers:1
Bouwjaar:1930
Min. huurperiode:6
Max. # personen:1
Kale huurprijs:Verhuurd
Totale servicekosten:€ 93/maand
Basis huurprijs:€ 490
Waarborgsom:€ 980

Keurig 1-kamer appartement gelegen op de 1ste verdieping van een woning bestaande uit 4 woonunits.

Keurig 1-kamer appartement gelegen op de 1ste verdieping van een woning bestaande uit 4 woonunits.

Globale omschrijving : gedeelde entree met trapopgang. Afmeting van de woonkamer circa 25 m2. Aparte keuken voorzien van diverse apparatuur o.a. koelkast, kookplaat en afzuigkap. De badkamer voorzien van een douche en de toilet dienen gedeeld te worden met drie medebewoners.
Deze woning heeft tevens ook een dakterras van 20m2.

Deze woning is beschikbaar voor bewoning door 1 persoon.
De huurprijs €490,- is incl. g/w/e en servicekosten.
Minimale huurperiode zes maanden.
De borgstelling bedraagt 2x de maand huur.

DHVC Vastgoedservice hanteert een eenmalige bemiddelingscourtage van 100% van de maandhuur excl. 21% BTW en € 75.00 excl. BTW wordt in rekening gebracht voor het opmaken van een huurovereenkomst voor woonruimten en € 150.00 excl BTW voor bedrijfspanden.

De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend

Meer informatie?


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Stratum

Stratum

Stratum is het meest zuidelijke stadsdeel. Het is een gemixt stadsdeel met duurdere buurten alsmede goedkopere delen. Tevens is Stratumeen belangrijke locatie voor DAF. Op het immense fabrieksterrein heeft het bedrijf de productie voor vrachtwagen en de motoren ervan. In het gedeelte van Stratum dat meer naar het centrum gelegen is, is het Parktheater te vinden. Het Parktheater biedt een altijd divers en wisselend programma, van dans tot cabaret en van musical tot kindervoorstellingen. Het dankt zijn naam tevens aan het direct aangrenzende Stadswandelpark. Dit fraaie park is in ieder jaargetijde even mooi!
Naast het Stadswandelpark biedt Stratum ook de Genneper parken. Genneper Parken is een natuur-, sport- en recreatiegebied in het zuidelijk deel van Eindhoven. Zwemmen bij het Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep of schaatsen bij IJssportcentrum Eindhoven. Lekker eten kan na een actieve dag bij Paviljoen Genneper Parken . Het Eindhoven van vroeger kan ontdekt worden bij het Eindhoven Museum, ook onderdeel van de Genneper Parken. Wanneer Stratum in zuidelijke richting wordt verlaten komt men de dorpen Waalre en Valkenswaard tegen.

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...