+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Hoogstraat , 5615 PX EINDHOVEN

 • Foto 1 van 13

 • Foto 2 van 13

 • Foto 3 van 13

 • Foto 4 van 13

 • Foto 5 van 13

 • Foto 6 van 13

 • Foto 7 van 13

 • Foto 8 van 13

 • Foto 9 van 13

 • Foto 10 van 13

 • Foto 11 van 13

 • Foto 12 van 13

 • Foto 13 van 13

Type:Appartement
Referentie:2466
Beschikbaar vanaf:Per direct
Gestoffeerd:Gedeeltelijk
Woonoppervlakte:50 m²
Kamers:2
Min. huurperiode:12
Max. # personen:1
Kale huurprijs:Verhuurd
Totale servicekosten:€ 105/maand
Basis huurprijs:€ 650
Waarborgsom:€ 650

2-kamer appartement, gelegen op de tweede etage met bijzonder veel lichtinval, gelegen aan de Hoogstraat in Eindhoven (binnen de ring)

De woonkamer is voorzien van 2 inbouwkasten. Vanuit de aparte keuken, voorzien van keukenblok(ca 6 maanden geleden geplaatst) met spoelbak en afzuigkap, is er toegang naar een balkon aan de voorzijde van de woning. In de keuken is er tevens een aansluiting voor een wasmachine.De badkamer is voorzien van een nette douche en toilet. De slaapkamer is ruim en heeft ook 2 inbouwkasten. Er is een schuur voor medegebruik beschikbaar, waar 1 fiets geplaatst kan worden.
De woning is gelegen nabij het centrum van Eindhoven en CS, supermarkten zijn op enkele minuten afstand gelegen (een schuin tegenover de woning!). Tevens zijn diverse uitvalswegen zeer direct bereikbaar vanwege de ligging van de woning aan de Ringweg van Eindhoven
De woning is geschikt voor een werkende persoon, maximaal 1 persoon.

Beschikbaar per: 1 september 2015
Minimale huurperiode: 12 maanden
Huurprijs: 650,- euro per maand, inclusief voorschot GWE
Waarborgsom ter hoogte van 1 maand huur

DHVC Vastgoedcentrale hanteert een eenmalige bemiddelingscourtage van 100% van de maandhuur excl. 21% BTW en € 75.00 excl. BTW wordt in rekening gebracht voor het opmaken van een huurovereenkomst voor woonruimten en € 150.00 excl BTW voor bedrijfspanden.

Meer informatie?


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Gestel

Gestel

Gestel is een zuid-westelijk gelegen stadsdeel. Het stadsdeel grenst aan de groene Genneper Parken.
Genneper Parken is een natuur-, sport- en recreatiegebied in het zuidelijk deel van Eindhoven. Zwemmen bij het Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep of schaatsen bij IJssportcentrum Eindhoven. Lekker eten kan na een actieve dag bij Paviljoen Genneper Parken . Het Eindhoven van vroeger kan ontdekt worden bij het Eindhoven Museum, ook onderdeel van de Genneper Parken.
Gestel is ook de plek waar de High Tech campus is gevestigd. De High Tech Campus Eindhoven, voorheen Philips High Tech Campus, is een op technologie gerichte bedrijven-campus aan de rand van Eindhoven en Waalre, langs de A2. Het is gevestigd op het terrein van het NatLab. Van oorsprong is het opgezet door Philips, maar inmiddels is er een veelvoud aan bedrijven gevestigd, wat resulteert in een cluster van technisch-wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling en proces- en productietechnologie. De high tech campus is een middelpunt van technologische ontwikkelingen met meer dan 40 bedrijven en technische instituten die gezamenlijk onderzoek doen.

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...