+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Heezerweg , 5614 HH EINDHOVEN

  • Foto 1 van 2

  • Foto 2 van 2

Type:Woning
Referentie:1948
Beschikbaar vanaf:Per direct
Gestoffeerd:Geheel
Woonoppervlakte:18 m²
Kamers:1
Bouwjaar:1929
Min. huurperiode:12
Max. # personen:1
Kale huurprijs:Verhuurd
Totale servicekosten:€ 75/maand
Basis huurprijs:€ 585
Waarborgsom:€ 585

Leuke studio gelegen aan de Heezerweg te Eindhoven

Zeer nette gerenoveerde semi-zelfstandige studio vlakbij het centrum van Eindhoven en openbaar vervoer. De kamer is voorzien van een nette laminaatvloer. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. Deze studio is gelegen op de 1e etage van een voormalige gezinswoning. De kamer is volledig gerenoveerd en is zeer luxe afgewerkt. Het is zeker de moeite waard om deze studio te bezichtigen. In de kamer is ook nog een eigen koelkast aanwezig. Tevens is er een gemeenschappelijke keuken aanwezig op de begane grond alsmede een wasmachine voor gemeenschappelijk gebruik.

De studio is geschikt voor 1 persoonsbewoning.

Beschikbaar per: 1 april 2015
Minimale huurperiode 12 maanden.
Huurprijs: 450,- euro per maand incl GWE en servicekosten (tv/internet/gemeentelijke belastingen)
De borg bedraagt 1x de maandhuur.


DHVC Vastgoedservice hanteert een eenmalige bemiddelingscourtage van 100% van de maandhuur excl. 21% BTW en € 75.00 excl. BTW wordt in rekening gebracht voor het opmaken van een huurovereenkomst voor woonruimten en € 150.00 excl BTW voor bedrijfspanden.

Meer informatie?


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Stratum

Stratum

Stratum is het meest zuidelijke stadsdeel. Het is een gemixt stadsdeel met duurdere buurten alsmede goedkopere delen. Tevens is Stratumeen belangrijke locatie voor DAF. Op het immense fabrieksterrein heeft het bedrijf de productie voor vrachtwagen en de motoren ervan. In het gedeelte van Stratum dat meer naar het centrum gelegen is, is het Parktheater te vinden. Het Parktheater biedt een altijd divers en wisselend programma, van dans tot cabaret en van musical tot kindervoorstellingen. Het dankt zijn naam tevens aan het direct aangrenzende Stadswandelpark. Dit fraaie park is in ieder jaargetijde even mooi!
Naast het Stadswandelpark biedt Stratum ook de Genneper parken. Genneper Parken is een natuur-, sport- en recreatiegebied in het zuidelijk deel van Eindhoven. Zwemmen bij het Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep of schaatsen bij IJssportcentrum Eindhoven. Lekker eten kan na een actieve dag bij Paviljoen Genneper Parken . Het Eindhoven van vroeger kan ontdekt worden bij het Eindhoven Museum, ook onderdeel van de Genneper Parken. Wanneer Stratum in zuidelijke richting wordt verlaten komt men de dorpen Waalre en Valkenswaard tegen.

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...