+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Hastelweg , 5616 HL EINDHOVEN

  • Foto 1 van 9

  • Foto 2 van 9

  • Foto 3 van 9

  • Foto 4 van 9

  • Foto 5 van 9

  • Foto 6 van 9

  • Foto 7 van 9

  • Foto 8 van 9

  • Foto 9 van 9

Type:Appartement
Referentie:2332
Beschikbaar vanaf:Per direct
Gestoffeerd:Geheel
Woonoppervlakte:40 m²
Kamers:2
Bouwjaar:1937
Min. huurperiode:6
Max. # personen:1
Kale huurprijs:Verhuurd
Totale servicekosten:€ 150/maand
Keurig gestoffeerd instapklaar 2- kamer appartement gelegen op de begane grond van een karakteristieke woning bestaande uit 2 geheel zelfstandige woonunits. Deze woning is gelegen in de nabijheid van uitvalswegen, benodigde ( winkel ) faciliteiten en op loopafstand van het Eindhovense centrum.

Globale omschrijving : gedeelde entree met trapopgang, woonkamer afmeting circa 25 m2 met open keuken voorzien van o.a. koelkast, kookplaat en afzuigkap. Slaapkamer circa 13 m2. De stoffering van de woning bestaat uit o.a. vloerbedekking en gordijnen. Nette moderne badkamer van circa 6 m2 voorzien van douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.

De huurprijs bedraagt €595,- inclusief G/W/E voorschoten
Deze woning is beschikbaar voor bewoning door 1 persoon.
Inschrijving in de gemeentelijke basisadministratie is vooralsnog niet mogelijk.
Minimale huurperiode 6 maanden.
De borgstelling bedraagt 2x de maand huur.

DHVC Vastgoedservice hanteert een eenmalige bemiddelingscourtage van 100% van de maandhuur excl. 21% BTW en € 75.00 excl. BTW wordt in rekening gebracht voor het opmaken van een huurovereenkomst voor woonruimten en € 150.00 excl BTW voor bedrijfspanden.

Meer informatie?


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Strijp

Strijp

Strijp is het noord-westelijke stadsdeel. Dit stadsdeel is erg in ontwikkeling en populair bij velen. Het vroegere bedrijventerrein van Philips, gelegen op korte afstand van het Philips stadion, wordt tegenwoordig heringericht en bebouwd met behoud van het industriële karakter. Dit gedeelte, met de naam Strijp-S, is ook een belangrijke plek tijdens de Dutch Design Week. Het Strijp-S gedeelte biedt ook plaats voor winkels en horeca. Naast een hip, energiek en bruisend stadsdeel, is er ook de gelegenheid om de natuur op te snuiven. Dit kan perfect in het Philips de Jonghpark. Aan het park gelegen is ook De Herdgang. Dit is het trainingscomplex van de Eindhovens voetbalclub PSV.
Een kenmerkend gebouw voor dit stadsdeel is uiteraard het Evoluon.
Onderdeel van Strijp is ook Eindhoven Airport. Eindhoven Airport ligt aan de rand van de stad, ten westen van het centrum van Eindhoven. Het vliegveld is na Amsterdam Airport Schiphol het drukste vliegveld van Nederland.

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...