+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Hastelweg , 5616 HM EINDHOVEN

  • Foto 1 van 1

Type:Appartement
Referentie:2382
Beschikbaar vanaf:Per direct
Gestoffeerd:Geheel
Woonoppervlakte:40 m²
Kamers:2
Min. huurperiode:12
Max. # personen:1
Kale huurprijs:Verhuurd
Totale servicekosten:€ 150/maand
Basis huurprijs:€ 650
Waarborgsom:€ 1.300

2- kamer appartement op begane grond van een karakteristieke woning

Keurig gestoffeerd instapklaar 2- kamer appartement gelegen op de begane grond van een karakteristieke woning bestaande uit 2 geheel zelfstandige woonunits. Deze woning is gelegen in de nabijheid van uitvalswegen, benodigde ( winkel ) faciliteiten en op loopafstand van het Eindhovense centrum.

Globale omschrijving : gedeelde entree met trapopgang, woonkamer afmeting circa 25 m2 met open keuken voorzien van o.a. koelkast, kookplaat en afzuigkap. Slaapkamer circa 13 m2. De stoffering van de woning bestaat uit o.a. vloerbedekking en gordijnen. Nette moderne badkamer van circa 6 m2 voorzien van douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.
Deze woning is beschikbaar voor bewoning door 1 persoon.
Minimale huurperiode 6 maanden.
De borgstelling bedraagt 2x de maand huur.

DHVC Vastgoedservice hanteert een eenmalige bemiddelingscourtage van 100% van de maandhuur excl. 21% BTW en € 75.00 excl. BTW wordt in rekening gebracht voor het opmaken van een huurovereenkomst voor woonruimten en € 150.00 excl BTW voor bedrijfspanden.

Meer informatie?


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...