+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Gestelsestraat , 5615 LE Eindhoven

  • Foto 1 van 1

Type:
Referentie:3841
Beschikbaar vanaf:1-5-2018
Gestoffeerd:Gedeeltelijk
Woonoppervlakte:11 m²
Kamers:1
Bouwjaar:1931
Min. huurperiode:12
Max. # personen:1
Kale huurprijs:€ 235/maand
Totale servicekosten:€ 20/maand
Basis huurprijs:€ 255
Waarborgsom:€ 355

Mooie gestoffeerde kamer in gerenoveerde woning vlakbij het centrum.

Het gaat om een kamer van 12m2 en ligt op de eerste verdieping. Het is een gestoffeerde kamer voorzien van licht laminaat en een wastafel met spiegel. Er is een mooie grote raampartij en een inbouwkast.
In het huis wonen verder voornamelijk Nederlandse studenten.

Huurprijs is€ 255,- excl: gas, water en licht en inclusief servicekosten en gemeentelijke belastingen.
De kosten voor gas, water en licht deelt men met 4 a 5 medebewoners ongeveer €80.
De Borgsom bedraagt: €355,- per maand.
Beschikbaar per 01-05-2018
minimale huurperiode 12 maanden


De informatie in deze advertentie is geheel vrijblijvend en de gegeven afmetingen zijn indicatief. Aan de inhoud hiervan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Meer informatie?

* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Gestel

Gestel

Gestel is een zuid-westelijk gelegen stadsdeel. Het stadsdeel grenst aan de groene Genneper Parken.
Genneper Parken is een natuur-, sport- en recreatiegebied in het zuidelijk deel van Eindhoven. Zwemmen bij het Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep of schaatsen bij IJssportcentrum Eindhoven. Lekker eten kan na een actieve dag bij Paviljoen Genneper Parken . Het Eindhoven van vroeger kan ontdekt worden bij het Eindhoven Museum, ook onderdeel van de Genneper Parken.
Gestel is ook de plek waar de High Tech campus is gevestigd. De High Tech Campus Eindhoven, voorheen Philips High Tech Campus, is een op technologie gerichte bedrijven-campus aan de rand van Eindhoven en Waalre, langs de A2. Het is gevestigd op het terrein van het NatLab. Van oorsprong is het opgezet door Philips, maar inmiddels is er een veelvoud aan bedrijven gevestigd, wat resulteert in een cluster van technisch-wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling en proces- en productietechnologie. De high tech campus is een middelpunt van technologische ontwikkelingen met meer dan 40 bedrijven en technische instituten die gezamenlijk onderzoek doen.

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...