+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

De Koppele , 5632 LR Eindhoven

  • Foto 1 van 7

  • Foto 2 van 7

  • Foto 3 van 7

  • Foto 4 van 7

  • Foto 5 van 7

  • Foto 6 van 7

  • Foto 7 van 7

Type:Woning
Referentie:3061
Beschikbaar vanaf:Per direct
Gestoffeerd:Gedeeltelijk
Woonoppervlakte:48 m²
Kamers:2
Bouwjaar:1969
Min. huurperiode:12
Max. # personen:2
Kale huurprijs:Verhuurd
Totale servicekosten:€ 160
Basis huurprijs:€ 860

Leuk 2 kamer-appartement op de 10e etage in het appartementencomplex de Koppele in Eindhoven

Op de 10e etage gelegen 2-kamer appartement voorzien van blokverwarming, nette keuken & badkamer, balkon, parterre berging en ruime parkeergelegenheid direct voor het complex.

Ligging in de nabijheid van alle gewenste voorzieningen, het Winkelcentrum Woensel, Fontys en TU/e en in de nabijheid van de noordelijke uitvalswegen.

INDELING EN AFWERKING:

BEGANE GROND:

gemeenschappelijke en overdekte entree voorzien van bellentableau, intercominstallatie en brievenbussen; toegang tot ontvangsthal met liften naar de etages, trappenhuis en toegang tot de individuele bergingen; parkeergelegenheid op een terrein direct voor het complex.

TIENDE ETAGE:

lifthal; galerij naar de individuele appartementen; entreehal met laminaatvloer; gang voorzien van laminaatvloer; lichte, gezellige woonkamer 4.70 x 4.60 (deels 3.60) voorzien van laminaatvloer, veel lichtinval vanuit de westzijde en toegang tot een op het westen gesitueerd balkon over de volle breedte van het appartement; in semi open verbinding met betegelde en ingerichte keuken voorzien van laminaat 3.00 x 1.70 met aanrechtblad, vierkante r.v.s. spoelbak, koel/vries combi, gasfornuis met oven, en diverse kastjes; slaapkamer 3.60 x 3.20 aan de achterzijde van het appartement, Verder voorzien van half betegelde badkamer 3.00 x 1.50 met bad/douche combinatie met thermostaatmengkraan, vaste wastafel met kastombouw en wandspiegel, toilet en wasmachine.

Algemene informatie:


- per direct beschikbaar
- huurprijs € 700,- excl. W/E
- maandelijkse servicekosten van € 160,- per maand inclusief voorschot stookkosten;
- appartement voorzien van airco (wordt niet vervangen bij defect)
- minimale huurperiode 12 maanden
- 1 maand huur waarborgsom
- huursubsidie mogelijk

Meer informatie?


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...