+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

De Greide , 5622 NE EINDHOVEN

  • Foto 1 van 8

  • Foto 2 van 8

  • Foto 3 van 8

  • Foto 4 van 8

  • Foto 5 van 8

  • Foto 6 van 8

  • Foto 7 van 8

  • Foto 8 van 8

Type:Appartement
Referentie:2273
Beschikbaar vanaf:Per direct
Gestoffeerd:Gedeeltelijk
Woonoppervlakte:68 m²
Kamers:2
Min. huurperiode:12
Max. # personen:2
Kale huurprijs:Verhuurd
Basis huurprijs:€ 650
Waarborgsom:€ 500

Fraai appartement in de Greide

Te huur vanaf 1 april, fraai appartement in het luxe gebouw "de Greide". Het appartement is gelegen op de 11de verdieping, heeft een heerlijke lichtinval en een prachtig uitzicht over Eindhoven. Er is een ruime woonkamer, halfopen keuken en een slaapkamer met open doorgang, hetgeen een zeer ruimtelijk gevoel creëert en de mogelijkheid geeft een hele fijne woonomgeving te creëren. Er is een heerlijk ruim balkon op het oosten.
Vanuit de centrale hal met 6 wooneenheden komt u via de hal binnen die direct toegang geeft tot de badkamer, de woonkamer en de slaapkamer. In de hal staat een kast met stofzuiger. De halfopenkeuken is voorzien van een recente fraaie keukenopstelling met gaskookplaat, koelkast, afzuiging en vaatwasmachine.
In de slaapkamer is een ruime kast reeds aanwezig. De frisse badkamer is voorzien van een douche, een wastafel en een toilet en een wasmachine die bij het appartement hoort.

Het appartement is recent gestuckt en geschilderd en grotendeels voorzien van HR++ thermopane beglazing.
Het hele appartement is voorzien van een in prima staat verkerende donkergrijze vloerbedekking.
Het gebouw zelf is recent extern gerenoveerd en heeft nieuwe liften.
Gelegen tussen het stadscentrum en Winkelcentrum Woensel XL, in de onmiddellijke nabijheid van het Catharina Ziekenhuis, het Maxima Medisch Centrum, de TUE, maar ook op loopafstand van de Woenselse markt / Kruisstraat.

De huurprijs voor dit appartement bedraagt 695 euro, excl. 95 euro service en adm.kosten;
De prijs inclusief servicekosten is dus 790 euro per maand.
Gas, water en licht zijn exclusief.
Minimale huurperiode is 12 maanden.
borg is 2 maanden.

DHVC Vastgoedservice hanteert een eenmalige bemiddelingscourtage van 100% van de maandhuur excl. 21% BTW en € 75.00 excl. BTW wordt in rekening gebracht voor het opmaken van een huurovereenkomst voor woonruimten en € 150.00 excl BTW voor bedrijfspanden.

Meer informatie?


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!
Woensel

Woensel

Woensel is het meest noordelijke stadsdeel. Het biedt onderdak aan de Technische Universiteit en de Fontys hogeschool.
In dit stadsdeel is ook het Catharina Ziekenhuis gelegen. Nabij het Catharina ziekenhuis ligt Winkelcentrum Woensel. Dit deels overdekte winkelcentrum biedt vele winkels en is naast het stadscentrum een prima winkelgelegenheid.
De Woenselse Markt en de Kruisstraat mogen niet ontbreken bij stadsdeel Woensel. Dit Multi-culturele gedeelte biedt winkels, de bekende zaterdagmarkt en restaurants waar je de diversiteit aan culturen in de gerechten terug vindt.
Vanuit dit stadsdeel zijn de uitvalswegen A50 en A2 naar Noord-Nederland prima te bereiken

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...