+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Boschdijk , 5622 PC EINDHOVEN

  • Foto 1 van 1

Type:
Referentie:2380
Beschikbaar vanaf:Per direct
Woonoppervlakte:26 m²
Kamers:1
Min. huurperiode:6
Max. # personen:1
Kale huurprijs:Verhuurd
Totale servicekosten:€ 118/maand
Basis huurprijs:€ 461
Waarborgsom:€ 461
Keurig gestoffeerde 1- kamer etage met aparte slaapgedeelte en wastafel gelegen op de 1ste verdieping van een karakteristieke woning bestaande uit diverse woonunits. Deze woning is gelegen nabij uitvalswegen en benodigde (winkel) faciliteiten en op korte afstand van het Eindhovense centrum. Globale omschrijving: gedeelde entree. Woon / slaapkamer afmeting circa 26 m2. Eigen toilet. De badkamer met douche dient gedeeld te worden met twee medebewoners. Er is een wasmachine en droger aanwezig. Dakterras 8 m2

-De bruto huurprijs is incl. kosten voor energie, kabel, Gemeentelijke Belastingen en draadloos internet.
-Minimale huurperiode 6 maanden.
-Borg 1 maand huur


DHVC Vastgoedservice hanteert een eenmalige bemiddelingscourtage van 100% van de maandhuur excl. 21% BTW en € 75.00 excl. BTW wordt in rekening gebracht voor het opmaken van een huurovereenkomst voor woonruimten en € 150.00 excl BTW voor bedrijfspanden.

Meer informatie?


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...