+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Blaarthemseweg , 5654 NR EINDHOVEN

  • Foto 1 van 1

Type:Appartement
Referentie:848
Beschikbaar vanaf:Per direct
Gestoffeerd:Gedeeltelijk
Woonoppervlakte:30 m²
Kamers:1
Bouwjaar:1935
Min. huurperiode:6
Max. # personen:1
Kale huurprijs:Verhuurd
Totale servicekosten:€ 105/maand

Nette studio gelegen aan de Boschdijk te Eindhoven.

Keurig gestoffeerd 1- kamer ( zolder ) studio gelegen in een woning bestaande uit zowel zelfstandige woonunits als kamers. Deze woning is gelegen nabij uitvalswegen en benodigde ( winkel ) faciliteiten op circa 15 min. fietsafstand van het centrum van Eindhoven. Globale omschrijving: gedeelde entree. Woonkamer afmeting met een aparte slaapgedeelte circa 28 m2 Open keuken voorzien van een koelkast, kookplaat en afzuigkap. Badkamer met douche en toilet. Wasmachine aansluiting. Het betreft hier een kleine doch compacte instapklare woning van 30 m2.

Deze woning is beschikbaar voor bewoning door 1 persoon.
Beschikbaar per: 1-5-2015
Minimale huurperiode is 6 maanden.
Huurprijs € 450,00 incl.GWE en servicekosten
Waarborgsom: 1 maand huur


DHVC Vastgoedservice hanteert een eenmalige bemiddelingscourtage van 100% van de maandhuur excl. 21% BTW en € 75.00 excl. BTW wordt in rekening gebracht voor het opmaken van een huurovereenkomst voor woonruimten en € 150.00 excl BTW voor bedrijfspanden.

Meer informatie?


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Eindhoven

Eindhoven is een stad welke volop in ontwikkeling is. Het staat bekend als de “Lichtstad” vanwege de oorsprong van Philips, alsmede de “Kennisstad”. Dit laatste komt door de grote aanwezigheid van het (technische)bedrijfsleven, onderzoek- en opleidingsinstellingen. Diverse bezienswaardigheden, verspreid over de stad, in de vorm van architectuur, kunst en cultuur en een levendig centrum, zorgen ervoor dat Eindhoven voor ieder genoeg te bieden heeft!

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...