+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Eikenburg 92 , 5521 HW EERSEL

 • Foto 1 van 13

 • Foto 2 van 13

 • Foto 3 van 13

 • Foto 4 van 13

 • Foto 5 van 13

 • Foto 6 van 13

 • Foto 7 van 13

 • Foto 8 van 13

 • Foto 9 van 13

 • Foto 10 van 13

 • Foto 11 van 13

 • Foto 12 van 13

 • Foto 13 van 13

Type:Penthouse
Referentie:1418
Beschikbaar vanaf:Per direct
Woonoppervlakte:99 m²
Kamers:3
Bouwjaar:2010
Min. huurperiode:12
Max. # personen:3
Kale huurprijs:Verhuurd
Totale servicekosten:€ 218/maand
Stelt u zich eens voor...
U staat op uw riante dakterras en kijkt uit over het prachtige Poeliejoepark. U hoort de vogels fluiten en ziet de ondergaande zon. U geniet van de rust. Maar u houdt óók van de Brabantse gezelligheid. U wilt dus niet te ver lopen voor een gezellig terras, goed restaurant en leuke winkels. Daarom kiest u voor een woning in het bruisende centrum van Eersel. Waarzinnig mooi wonen, voor jong en oud.
Eikenstate wacht op u!

Uw verwachtingen overtroffen
U hield al van Eersel en wilt er (blijven) wonen. In de rust van het park én in de gezelligheid van het centrum. In een comfortabel appartement met een eigen parkeergarage en een zuinig en milieubewust energiesysteem. Eikenstate heeft alles wat u van een prettige woonomgeving verwacht.

Wonen in Eikenstate
De omgeving van het gemeentehuis in Eersel is de laatste jaren opnieuw ingericht. De gemeente Eersel heeft het gebied aangepast aan de nieuwbouw van het gemeentehuis. Er is een zogenaamd parkeerbos aangelegd achter het sociaal cultureel centrum de Muzenval en de verhardingen en groenvoorzieningen zijn verbeterd. Woonbedrijf heeft het laatste onderdeel van deze herinrichting ontwikkeld.
In deze laatste fase van de herinrichting wordt een complex van drie appartementsgebouwen aan de Eikenburg ontwikkeld. In totaal komen er in deze gebouwen 52 appartementen, waarvan 14 penthouses, allen met balkon/ dakterras en privé-berging. Het complex ligt centraal in de gemeente, dichtbij diverse voorzieningen en is geheel rolstoel toegankelijk.
Onder het complex komt een afgesloten parkeergarage met een capaciteit van 78 parkeerplaatsen, bereikbaar via een hellingbaan. De gebouwen zijn energiezuinig ontworpen onder meer door toepassing van aardwarmte waardoor de gebruikskosten lager zijn dan bij een traditioneel systeem.
De gebouwen worden onderling verbonden middels het dak van de parkeergarage. Deze wordt voorzien van een zogenaamde sedumlaag, waardoor een prachtige daktuin ontstaat welke de gebouwen perfect integreert in de parkachtige omgeving.

Globale Indeling: Het appartement ligt op de begane grond van gebouw A en is 99m2 groot. Men komt bij de entreedeur in een ruime hal binnen aan de rechterkant bevind zich de berging en toilet en aan de linkerkant is een ruime badkamer met douche en een ligbad aanwezig. Aan het einde van de gang bevind zich aan de linkerkant de grote slaapkamer en aan de rechterkant de tweede slaapkamer Men heeft ook een hele ruime luxe woonkamer met een luxe bruine laminaatvloer. In de woonkamer heeft met een grote open keuken met alle benodigde keukenapparatuur zoals: Combi-magnetron en afzuigkap/gasfornuis en koelkast en vaatwasser.
Er is ook een hele luxe dakterras aanwezig met mooie uitzicht op een groene rijke omgeving.
Dit appartement is ook in bezit van 2 ruime parkeerplaatsen in een afgesloten parkeergarage.

Kale huurprijs is: €800,-
Huurprijs is €1118,40,- excl. gas, water en licht, maar inclusief stookkosten en inclusief: servicekosten en twee parkeerplaatsen.
Waarborgsom is: €1500,-
minimale huurperiode bedraagt: 12 maanden

DHVC Vastgoedservice hanteert een eenmalige bemiddelingscourtage van 100% van de maandhuur excl. 21% BTW en € 75.00 excl. BTW wordt in rekening gebracht voor het opmaken van een huurovereenkomst voor woonruimten en € 150.00 excl BTW voor bedrijfspanden.

Meer informatie?


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...