+31 (0)40 2457844   -     info@dhvc.nl Bel me terug

Lidwinahof 79 , 5683 DP Best

  • Foto 1 van 1

Vraagprijs:Verkocht
Type:Appartement
Referentie:3930
Beschikbaar vanaf:In overleg
Woonoppervlakte:50 m²
Bouwjaar:1962

Fraai en hoogwaardig afgewerkt 2-kamer appartement op gewilde woonlocatie in het centrum van Best.Op de eerste verdieping (tweede woonlaag) van dit fraai gesitueerde, centraal gelegen appartementencomplex bevindt zich dit fraaie 2-kamer appartement. Hier woont u in het centrum van Best met alle denkbare voorzieningen op loopafstand.

Het appartement is voorzien van een hoogwaardig afwerkingsniveau en is praktisch ingedeeld. In het appartement heeft u de beschikking over een open keuken met inrichting in hoekopstelling, een moderne badkamer met douchecabine, zwevend toilet en een vaste wastafel, een ruime slaapkamer en een gezellige woonkamer met fraai uitzicht. Als laatste heeft u de beschikking over een loggia met elektrisch rolluik.

Het appartement verkeerd in een prima staat en is praktisch ingedeeld. Aan de achterzijde van het complex bevindt zich een bij het appartement behorende berging. Ook zijn er diverse openbare parkeerplaatsen beschikbaar. Al met al is dit een zeer aantrekkelijk appartement voor starters of senioren die het op prijs stellen in het centrum te wonen.

Berging
Aan de overzijde van het appartementencomplex bevindt zich de bij het appartement behorende berging. De berging is van steen gebouwd en is voorzien van bitumineuze dakbedekking.

Ligging
Het appartement is gesitueerd in het gezellige centrum van de gemeente Best. Een bijzonder aantrekkelijke locatie waar u niet alleen de winkels binnen handbereik heeft, ook het NS-station, scholen en sportverenigingen liggen op korte afstand van het appartement. Ook de diverse ontsluitingswegen zijn goed en snel bereikbaar.

Servicekosten
De maandelijkse eigen bijdrage ten behoeve van de Vereniging van Eigenaren bedraagt moment circa € 103,87 inclusief waterverbruik en omvatten onder andere het dagelijks klein onderhoud, opstal- en aansprakelijkheidsverzekering, energiekosten, reservering groot onderhoud (o.a. dakbedekking en schilderwerk) en schoonmaak van de algemene ruimtes (inclusief glasbewassing).

Meer informatie?


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Beschikbaar in de directe omgeving

Bereken afstand:

Supermarkten

Meer...

Restaurants

Meer...

Fitness

Meer...

Scholen

Meer...